Edulliset vuokra-autot kohteessa Amsterdam

Edulliset vuokra-autot kohteessa Amsterdam

Lennä Amsterdamiin, kaupunkiin mikä on tunnettu useista kanaaleistaan ja kapeista kaduistaan. Vieraile joissain tunnetuista museoista, mitkä ovat tuoneet Amsterdamin maailman kartalle, esim. Anne Frankin talo ja Van Goghin museo. Kaupungissa on helppoa liikkua pyörällä sekä raitiovaunulla.

Suosittuja matkoja
Hinta alkaen / henkilö meno-paluulennoista ilmoitettuna ajankohtana (lennot)
Lennot
Hinta alkaen / henkilö kahden hengen huoneessa ilmoitettuna ajankohtana
Lento+hotelli

Oletko kyllästynyt jonottamaan ja odottamaan lomallasi bussia tai taksia? Varaa vuokra-auto jo etukäteen ja voit tutustua kohteeseen Amsterdam omatoimisesti. Travellink tarjoaa käyttöösi Holiday Autosin edullisen ja laajan valikoiman: tarjolla on vuokra-autoja kaikista kokoluokista. Holiday Autos on maailman suurin vuokra-autojen välittäjä, joka tekee yhteistyötä kaikkien suurimpien autovuokraamojen kanssa, kuten mm. Hertz, Europcar ja Avis. Auton vuokraaminen kohteesta Amsterdam , Travellink vapaa-ajan matkoista on näin ollen todella helppoa. Sinä päätät auton kokoluokan, päivät sekä noutoajan ja -paikan. Voit noutaa auton lentoasemalta tai kaupunkitoimipisteestä. Yhdistelmä edulliset lennot ja vuokra-auto kruunaa onnistuneen loman!


Varaa matkasi kohteeseen AlankomaatKäyttöehtoihin perustuen Travellink vapaa-ajan matkojen vastuu tietojen oikeellisuudesta on rajattu.