Halvat lennot Travellinkilta

halvat lennot

Oletko sinäkin nähnyt mainoksia edullisista lentohinnoista? Haluatko tietää miten näitä edullisia lentohintoja varataan?

Tässä muutamia vinkkejä Travellinkiltä:

Ole joustava matkasi ajankohdan ja keston suhteen. Usein on edullisempaa matkustaa päiväaikaan viikolla kuin iltaisin ja viikonloppuisin. Koululomien aikaan hinnat ovat korkeammat, jos et ole varannut matkaasi hyvissä ajoin. Edullisimmat lentomatkat Eurooppaan edellyttävät usein, että perillä on vietettävä lauantain ja sunnuntain välinen yö. Euroopan ulkopuolelle matkustettaessa on usein edullisempaa, jos viipyy perillä vähintään seitsemän yötä. Joskus voi olla jopa edullisempaa varata kaksi yhdensuuntaista matkaa yhden meno-paluumatkan sijasta.

Varaa matkasi hyvissä ajoin. Viimehetken matkat eivät aina ole edullisia, etenkin jos kyseessä on suosittu kohde ja lähtöaika. Varaa ajoissa löytääksesi edulliset lennot.

Pidä silmät auki erikoistarjousten suhteen. Tilaa Travellinkin uutiskirje ja varmista että saat tuoreet tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Lentoyhtiöillä on aina välillä kampanjoita, mistä voit tehdä löytöjä valittuihin kohteisiin.

Matkustaminen ns. matalasesongin aikaan kannattaa myös ottaa huomioon. Edulliset lennot eivät ole ainoa etu. Voi olla erittäin mukavaa, kun kohteessa ei ole samanaikaisesti niin paljon turisteja. Kevätmatka Mallorcalle voi olla yhtä miellyttävä kuin kesämatka. Sopivan lämmintä, runsaasti tilaa rannalla sekä vähemmän viime hetken matkustajia.

Travellinkilta saat aina matkasi - huolimatta siitä oletko varaamassa hyvissä ajoin tai kenties viimehetken matkaa!

Etsi ja varaa edulliset lentomatkat täältä: Travellink edulliset lennot