Henkilötietosuoja

Seuraavassa kerrotaan, miten Travellink käsittelee vastaanottamiaan henkilötietoja. Käsittelyä säätelee tietysti myös henkilötietolaki ja muut säädökset.

Varauksen tai tilauksen yhteydessä annat meille henkilötietoja, esim. nimesi, osoitteesi ja korttinumerosi, joita käsitellään sähköisesti. Kolmannelle osapuolelle Travellink luovuttaa henkilötietojasi ainoastaan silloin, kun niitä tarvitaan tilauksesi toteuttamiseksi, hallinnoimiseksi tai veloittamiseksi. Näihin osapuoliin lukeutuvat yritykset ja viranomaiset sekä EU:n ja EEC:n sisällä että ulkopuolella, esim. lentoyhtiöt, hotellit ja muut, joilta varaat palveluja.

Käytämme henkilötietojasi markkinointiin vain, jos olet antanut siihen suostumuksesi. Muussa tapauksessa niitä käytetään vain suorittamiesi ostojen toteuttamiseksi. Travellink tekee aktiivisesti työtä henkilötietojen väärinkäytösten ja häviämisten estämiseksi.

Erityisesti yritysasiakkaille Yritysasiakkaille tarjotaan mahdollisuus yksinkertaistaa varauksiaan, laskutustaan jne. Tämä edellyttää henkilötietojen käsittelyä meidän tai yhteistyökumppaneidemme tietokannoissa. Tämä tapahtuu vain sinun myöntymykselläsi. Sen annat kirjautuessasi ensimmäistä kertaa palveluumme. Samalla myönnät Travellinkille oikeuden käyttää tietoja markkinointitarkoituksiin. Henkilötietosi saatetaan ajaa ristiin muiden Travellink-rekisterien kanssa päivitystarkoituksiin.Ellet olet käyttänyt käyttäjäprofiiliasi vuoteen, saattaa Travellink poistaa sen.

Virheellisten tietojen oikaisu Travellink oikaisee pyytämättä havaitsemansa virheelliset henkilötiedot. Havaitessasi tästä huolimatta virheellisiä tietoja olemme kiitollisia jos ilmoitat niistä meille, jotta voimme oikaista, estää tai poistaa ne. Sinulla on myös oikeus kerran vuodessa kirjallisesti pyytää tietoa niistä sinua koskevista henkilötiedoista, joita käsitellään.Voit koska tahansa jättää meille ilmoituksen, että sinua koskevia henkilötietoja ei jatkossa saa käyttää suoramarkkinointiin.

Henkilötietovastaava
Travellink AB, Postilokero 1108, SE 172 22 Sundbyberg, Ruotsi (y-tunnus 556596-2650). Puh. +46 (0)8 5620 6008. Sähköposti: bodil.mansson@travellink.com.

Travellink vastaa käsiteltävistä henkilötiedoista ja voit koska tahansa olla meihin yhteydessä jollakin yllä mainituista tavoista.