Travellink Kokous- ja ryhmämatkat
Travellinkin kokous- ja ryhmämatkaosaston henkilökunnalla on useiden vuosien kokemus yrityksille järjestettävistä matkoista. Tavoitteemme on huolehtia siitä, että järjestelyt ovat kaikin puolin onnistuneet. Tavoitteeseen pääsemme työskennellessämme läheisesti asiakkaidemme kanssa, käyttämällä laajaa ja kansainvälistä agenttiverkostoamme hyväksi ja tarjoamalla laadukkaiden yhteistyökumppaneiden palveluita. Asiakkaamme tuntevat olevan hyvissä käsissä.

Tervetuloa Travellinkin ryhmäasiakkaaksi!

Kokous- ja ryhmämatkat esitteemme


Palvelumme

Kokous- ja ryhmämatkat

Incentive-matkat

Kick-off -matkat

Järjestä seuraava kokouksenne jännittävässä kohteessa. Uusi ympäristö tuo uusia näkökulmia ja ideoita yrityksellenne. Kokouksen järjestäminen poissa tutuista kuvioista on mitä oivallisin tilaisuus tutustua kollegoihinsa ja heidän työtehtäviinsä lähemmin.
Lue lisää »
Incentive-matkat on myös toinen nimi palkintomatkalle, jossa osasto tai yritys, joka on saavuttanut tavoitteensa, haluaa palkita työntekijät. Työntekijöiden uurastuksen palkitseminen lisää motivaatiota ja työintoa tulevaa varten.
Lue lisää »
Onko yrityksessänne tehty organisaatiomuutoksia tai oletteko aloittamassa uutta projektia tai hanketta? Silloin kannattaa lähteä hyvin suunnitellulle kick-off -matkalle, jonka aktiviteetit ovat suunniteltu ryhmähengen nostattamiselle. Kick-off -matka sopii niin isoille kuin pienillekin ryhmille.
Lue lisää »

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetä

Vinkkejä
Tiedättekö jo mitä haluaisitte tehdä, mutta kohde puuttuu? Klikkaa alla olevia vinkkejä.

Aktiviteetteja
Etsitkö aktiviteetteja ja elämyksiä matkallenne?
Tässä muutamia ehdotuksia.

Suosittelemme juuri nyt!

Yhteistyökumppanimme Eckerö Linen kanssa järjestyvät ikimuistoiset vapaa-ajan ryhmämatkat tai tehokkaat kokousmatkat.

Lue lisää ja pyydä meiltä tarjous »