Kokousmatka

Gastronomiaa Granadassa

Päivä 1

Saapuminen Malagan tai Granadan lentoasemalle, jossa opas ottaa ryhmän vastaan ja matkustaa mukana Granadan keskustassa sijaitsevaan hotelliin.

Matkan kesto Malagan lentoasemalta on noin 1,5 tuntia.

Tutustuminen etelä-Espanjalaiseen ruokakulttuuriin aloitetaan illalla valmistamalla itse tapaksia.

Saavuttaessa ravintolaan, tarjoillaan lasilliset sherryä ja herkullisia oliiveja. Samalla jaetaan illan eri reseptit ja kokki kertoo hieman tapas-kulttuurista.

Yhdessä kokin kanssa valmistetaan useita erilaisia ruokia. Samalla saadaan uusia ruoanlaittovinkkejä, koetaan jännittäviä makuyhdistelmiä sekä nautitaan yhdessäolosta. Tämän jälkeen tapakset tuodaan pöytiin yhdessä hyvän viinin kanssa ja herkuttelu voi alkaa.

Päivä 2

Aamiaisen jälkeen kuljetus paikalliselle viinitilalle Granadan ulkopuolella, jossa päästään seuraamaan viinitekoa alusta loppuun - rypäleiden poimimisesta valmiiseen viiniin!

Vierailun päätteeksi tarjoillaan tilan omia viinejä kevyiden tapasten kera.

Tilalta matka jatkuu viehättävään paikalliseen ravintolaan Lecrin-laaksossa, Sierra Nevadan juurella, jossa nautitaan perinteinen piiiiiitkän lounas.

Lounaan jälkeen matkataan takaisin Granadaan, jossa iltapäivä on pyhitetty omalle ajalle kuten shoppailua varten.

Illallinen tarjoillaan yhdessä Granadan useista paikallisista ravintoloista.

Päivä 3

Aamulla järjestetään vierailu Alhambraan ja Generalifeen, joka aikoinaan oli yksi tärkeimmistä politiikan ja aristokratian keskuksista.

Mahtava opas tekee historiasta elävän kertomalla tarinoita menneisyydestä samalla kun tutustutaan mystisiin monumentteihin, muinaisiin kujiin ja taidokkaisiin puutarhoihin, joita koristavat suihkulähteet ja tuhannet pelargoniat.

Lounas tarjoillaan vihreässä puutarhassa.

Illallista varten pöytä on varattu upeassa Las Tinjas -ravintolassa, jossa ruoka on mitä herkullisinta ja viinivalikoima myös.

Päivä 4

Aamiaisen jälkeen uloskirjautuminen hotellista ja kuljetus lentoasemalle. Mikäli lentonne on Malagasta ja iltapäivällä, suosittelemme pistäytymästä vielä lounaalla matkan varrella.