Åre

Åresta löytyy lähes kaikki. Åren erämaa tarjoaa seikkailuja vuoden ympäri!

Åre sijaitsee kauniissa maisemissa jämtlannin tuntureilla. Åren kylä tarjoaa upeat puitteet hiihtämiselle, niin aloittelijoille kuin kokeneemillekin. Rinteitä löytyy joka lähtöön. Kylästä löytyy myös joka makuun hotelleja, ravintoloita ja aktiviteetteja.

Åre on loistava kohde vuoden jokaisena vuodenaikana. Lumen sulettua harrastaa voi vaikkapa golfia, pyöräilyä ja vaellusta.

Ohjelmaehdotus

Päivä 1

Saapuminen Östersundin lentokentälle puolilta päivin. Kentältä yksityinen kuljetus Åreen.

Tunnin kuljetuksen jälkeen saavutte Åreen, Holiday Clubiin. Sisäänkirjoittautuminen on etukäteen valmisteltu ja pääsette nopeasti tilaviin (28 m²) huoneisiinne.

Loppupäivä on vapaa omille aktiviteeteille. Suosittelemme rentoutumista elämyskylpylässä.

Ennen illallista ryhmänne kokoontuu takkatulen ääreen tervetuliaismaljalle. Buffet-illallinen tarjoillaan hotellin Sports Barissa, jonka jälkeen alkaa kolmiottelu. Kolmiottelu on mukava aktiviteetti, jossa kaikki voivat olla mukana. Lajeina ovat keilailu, minigolf ja golfausta simulaattorissa. Voittajajoukkue saa lopuksi pokaalin ja tietenkin muiden joukkuiden ihailun.

Päivä 2

Buffet-aamiainen tarjoillaan klo 7.00 alkaen.

Koko päivän kokous järjestetään huippumodernissa konferenssitilassa, jossa kaikki tekniset laitteet ovat saatavilla. Kokoustiloissa on tarjolla vettä ja hedelmiä. Päivän aikana on kaksi kahvitaukoa, jolloin tarjoillaan myös herkullisia leivoksia Ären leipomosta. Buffet-lounaalla tarjoillaan liha- ja kalaruokia, salaatteja, juustoja, jälkiruokaa ja kahvia.

Kokouspäivän jälkeen ryhmä kokoontuu hotellin aulaan yllätysretkeä varten! Ryhmä siirtyy bussiin, joka odottaa hotellin ulkopuolella. N. 15 minuutin ajomatkan jälkeen bussi pysähtyy määränpäähänsä, jossa koiravaljakot odottavat. Ryhmän jäsenet kiedotaan viltteihin ja matka alkaa. Reitti kulkee metsän läpi, jossa ainoat äänet ovat koirien tassut lumessa. Hetken perästä matka jatkuu jäällä kohti Tännforsenin vesiputousta. Vesiputous jäätyy talvella ja se on huikea nähtävyys valaistuna. Ryhmä ohjataan putouksen viereen rakennettuun jääluolaan, jossa tarjoillaan alkudrinkit jäälaseista. Tämän jälkeen ryhmä siirtyy Tännforsenin vierastalolle, jossa tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen. Illan päätteeksi bussi kuljettaa ryhmän takaisin hotelliin.

Päivä 3

Buffet-aamiaisen jälkeen ryhmä kokoontuu noutamaan hiihtovälineet ja hissikortit. Päivä kuluu rinteissä. Hiihtobussi pysähtyy aivan rautatien vieressä ja kulkee puolen tunnin välein. Lounaan kaikki voivat syödä milloin toivovat, jossakin hissireitin varrella sijaitsevissa ravintoloissa. Hotelli järjestää lounaskuponkeja tarvittaessa. Niille vieraille, jotka eivät suksilla viihdy, on tarjolla mm. kylpyläpalveluita hotellin omassa kylpylässä, käsityöaiheinen kiertoajelu tai skootterisafari.

After-ski järjestetään elämyskylpylässä ja Saunaworldissa. Kylpylässä on 8 erilaista uima-allasta ja Saunaworldissa 6 erilaista saunaa, jotka kaikki kannattaa kokeilla. Yksityinen VIP-huone Saunaworldissa on ryhmän käytössä ja siellä on tarjolla pientä purtavaa ja juomista.

Ilta päättyy illalliseen, joka tarjoillaan hotellin à la carte -ravintolassa Diner'issä. Illallisen jälkeen ilta jatkuu tanssimaan haluaville Dippan'issa, Country Clubissa tai Bygget'issä.

Päivä 4

Aamiainen ja uloskirjautuminen.

Viimeisenä päivänä on mahdollista valita puolen päivän kokouksen, hiihtämisen tai muun yhteisen aktiviteetin välillä.

Iltapäivällä yksityinen kuljetus hotellista Östersundin lentokentälle.