Ota yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous seuraavalle kokous- ja ryhmämatkallenne

Aukioloajat

Ma-pe:
08.30-16.30

Puh.:
075326 3850

Puhelun hinta on asiakkaan operaattorin määrittämä hinta.


E-mail: ryhmat@travellink.fi


Osoite: Travellink AB
Gate8, Äyritie 12 A
01510 Vantaa
Palvelumme

Kokous- ja ryhmämatkat

Järjestä seuraava kokouksenne jännittävässä kohteessa. Uusi ympäristö tuo uusia näkökulmia ja ideoita yrityksellenne. Kokouksen järjestäminen poissa tutuista kuvioista on mitä oivallisin tilaisuus tutustua kollegoihinsa ja heidän työtehtäviinsä lähemmin.

Oletteko lähdössä opintomatkalle?
Hoidamme järjestelyt opintomatkoille esim. rakennustyömaille, sairaaloihin jne. Mikäli opintomatkanne aihe on vaikkapa arkkitehtuuri, ammattitaitoiset oppaamme huolehtivat matkastanne.
Yhdistä kokousmatkaanne jännittäviä retkiä ja aktiviteetteja sekä kulinaristisia kokemuksia paikallisten ruokien ja juomien parissa.
Ota yhteyttä johonkin projektipäälliköistämme ja pyydä tarjous.
Tarjoamme kokonaisratkaisun toivomuksiinne, tarpeisiinne ja budjettiinne perustuen, ympäri maailman!

Incentive-matkat

Incentive-matkat on myös toinen nimi palkintomatkalle, jossa osasto tai yritys, joka on saavuttanut tavoitteensa, haluaa palkita työntekijät. Työntekijöiden uurastuksen palkitseminen lisää motivaatiota ja työintoa tulevaa varten.
Vai järjestääkö yrityksenne myyntikilpailuita henkilökunnalle tai jälleenmyyjille, joista parhaimmat myyjät tulisi palkita? Me räätälöimme paketin, joka sisältää aktiviteetteja ja kokemuksia. Innoittavan matkakokemuksen muistot säilyvät pitkään.
Ota yhteys ammattitaitoiseen projektipäällikköömme, joka auttaa teitä matkan kaikissa järjestelyissä ja ideoinnissa. Matka voi kohdistua kotimaahan tai kaukomaille, me huolehdimme järjestelyistä.

Kick-off -matkat

Onko yrityksessänne tehty organisaatiomuutoksia tai oletteko aloittamassa uutta projektia tai hanketta? Silloin kannattaa lähteä hyvin suunnitellulle kick-off -matkalle, jonka aktiviteetit ovat suunniteltu ryhmähengen nostattamiselle. Kick-off -matka sopii niin isoille kuin pienillekin ryhmille.
Yhdistä tehokas kokoustyöskentely erilaisiin kokemuksiin. Iltaisin nautitte alueen ruokia ja juomia paikallisissa ravintoloissa.
Ota yhteys haluamaasi projektipäällikköön, joka auttaa sinua rakentamaan toiveittenne ja tarpeittenne mukaisen matkan.

Teidän matka - Meidän käsityö. Travellink Kokous- ja ryhmämatkat

Travellinkin kokous- ja ryhmämatkaosaston henkilökunnalla on useiden vuosien kokemus yrityksille järjestettävistä matkoista. Tavoitteemme on huolehtia siitä, että järjestelyt ovat kaikin puolin onnistuneet. Tavoitteeseen pääsemme työskennellessämme läheisesti asiakkaidemme kanssa, käyttämällä laajaa ja kansainvälistä agenttiverkostoamme hyväksi ja tarjoamalla laadukkaiden yhteistyökumppaneiden palveluita. Asiakkaamme tuntevat olevan hyvissä käsissä.
Koko maailma on työmaatamme ja haluammekin antaa teille vinkkejä ja ehdotuksia seuraavaa matkaanne varten. Katso lisää kohdasta vinkkejä ja ehdotuksia.