Osta uusi lahjakortti
Voit luoda lahjakortin valitsemallasi ulkoasulla, valinnaiselle summalle 20 EUR - 2000 EUR väliltä sekä lisätä halutessasi tervehdystekstin.

Voit valita kahdesta vaihtoehdosta sinulle sopivan: tulostaa lahjakortin itse väritulostimella tai ilmoittaa Travellinkille haluamasi postitusosoite lahjakortin postittamista varten.

Kun olet luonut lahjakortin, tulee sinun täyttää ostajan tiedot ja siirtyä tämän jälkeen Maksu-sivulle.

Kun maksu on suoritettu, toimitamme sähköpostitse lahjakorttikoodin sekä linkin yksilölliseen lahjakorttiisi. Tälle yksilöidylle lahjakorttikoodille on ladattu ostettu arvo (mistä vähennetään arvoa sitä mukaan kun lahjakorttikoodia käytetään). Kun lahjakortin arvoa halutaan käyttää, syötetään lahjakorttikoodi varauksen yhteydessä samalle sivulle, missä ilmoitetaan matkustajien tiedot. Lahjakortin arvo vähennetään kokonaishinnasta.
Muokkaa lahjakorttia
Valitse valmis summa alta tai määritä lahjakortin summa itse.
Valitse summa
Oma summa

Valitse lahjakortin teema/kuva. Voit halutessasi myös lisätä otsikon ja tekstiä lahjakorttiin. Lahjakorttikoodi luodaan maksuvaiheessa ja sen jälkeen muokattu lahjakortti voidaan tulostaa erilliseen ikkunaan.


Kaupunkilomat
Aurinkolomat
Seikkailulomat
Hiihtolomat
Joululomat
Ruusut
Esikatsele lahjakorttia
Ostajan tiedot
Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Matkapuhelin
Haluan toimituksen postitse (8,00 EUR)
Mikäli haluat, että lahjakortti postitetaan, klikkaa ruutua ja täytä osoitetiedot. Travellink vapaa-ajanmatkat lähettää lahjakortin ilmoitettuun osoitteeseen.

/lahjakortti
Debug info:2015-01-25 12:14, ltl_prd_10b on par-tlk-app-p10, fi_FI, Cache Enabled (Ver: TeamcityId:[release-8.06_6138] ltl-leisure Built:Mon Jan 12 10:17:54 CET 2015 )
NO PRODUCT AVAIL