Osta uusi lahjakortti

Voit luoda lahjakortin valitsemallasi ulkoasulla, valinnaiselle summalle 20 EUR - 2000 EUR väliltä sekä lisätä halutessasi tervehdystekstin.

Voit valita kahdesta vaihtoehdosta sinulle sopivan: tulostaa lahjakortin itse väritulostimella tai ilmoittaa Travellinkille haluamasi postitusosoite lahjakortin postittamista varten.

Kun olet luonut lahjakortin, tulee sinun täyttää ostajan tiedot ja siirtyä tämän jälkeen Maksu-sivulle.

Kun maksu on suoritettu, toimitamme sähköpostitse lahjakorttikoodin sekä linkin yksilölliseen lahjakorttiisi. Tälle yksilöidylle lahjakorttikoodille on ladattu ostettu arvo (mistä vähennetään arvoa sitä mukaan kun lahjakorttikoodia käytetään). Kun lahjakortin arvoa halutaan käyttää, syötetään lahjakorttikoodi varauksen yhteydessä samalle sivulle, missä ilmoitetaan matkustajien tiedot. Lahjakortin arvo vähennetään kokonaishinnasta.

Travellink-lahjakortit ovat voimassa kolme vuotta ostopäivästä alkaen.

Kaupunkilomat
Aurinkolomat
Rantalomat
Seikkailulomat
Hiihtolomat
Ruusut
Esikatsele lahjakorttia

Muokkaa lahjakorttia

Valitse valmis summa alta tai määritä lahjakortin summa itse.

Valitse summa
Oma summa

Valitse lahjakortin teema/kuva. Voit halutessasi myös lisätä otsikon ja tekstiä lahjakorttiin. Lahjakorttikoodi luodaan maksuvaiheessa ja sen jälkeen muokattu lahjakortti voidaan tulostaa erilliseen ikkunaan.Ostajan tiedot:
Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Matkapuhelin
Mikäli haluat, että lahjakortti postitetaan, klikkaa ruutua ja täytä osoitetiedot. Travellink vapaa-ajanmatkat lähettää lahjakortin ilmoitettuun osoitteeseen.
Jatka
/lahjakortti
Debug info:2017-01-24 23:28, ltl_prd_03d on par-tlk-app-p03, fi_FI, Cache Enabled (Ver: TeamcityId:[release-9.25_8390] ltl-leisure Built:Wed Jan 18 18:13:12 CET 2017 )
NO PRODUCT AVAIL