Halvat lennot Aasia

Aasia on mieltä ja kehoa kiehtova maanosa. Aasia levittäytyy Ural-vuorista Mustan meren kautta alas Intian valtamerelle. Täältä löytyy maailman väkirikkaimmat maat: Kiina, Intia ja Indonesia.

Aasiasta löydät sivilisaation kehdon Lähi-idästä ja maailman eksoottisimman sekoituksen vanhaa kulttuuria ja uuttaa tekniikkaa Japanista. Aasiassa sijaitsee maailman korkein vuori ja syvin meri. Ikivanhat kulttuurit kohtaavat täällä uusimmat teknologian ihmeet.

Aasian talous ottaa suuria kehitysaskeleita. Usko tulevaan ja optimismi ovat ominaisia Aasian kansoille, erityisesti Kiinassa ja Intiassa.

Aasian matkailija voi matkallaan tutustua maailman kuuluisimpiin nähtävyyksiin, mm. Taj Mahalin temppeli Intiassa, Tokion suurkaupunki Japanissa, Kiinan muuri Kiinassa, Hong Kong, Thaimaan valkoiset hiekkarannat, Taivaallisen rauhan aukio Pekingissä ja Himalajan-vuoristo.

Aasian ruokakulttuuri perustuu yksinkertaisuuteen ja herkullisiin makuihin. Ruokaa on tarjolla niin ravintoloissa kuin toreilla ja kaduilla. Riisi on aasialaisen ruoan perusaine. Riisin kanssa tarjoillaan tavallisesti wokattuja tuoreita vihanneksia ja mitä erilaisimpia liha- ja kalaruokia. Kaiken tämän kruunaa maustekastikkeet, joita on saatavilla miedoista todella tulisiin. Tuoretta ja terveellistä! Aasia on kokemisen arvoinen.

Tervetuloa varaamaan Aasian matkasi Travellinkilta!