Halvat lennot Rooma

Euroopassa mikään matkakohde ei vedä vertoja Roomalle, kun kyse on kulttuurista ja historiasta. Kaupungissa on suurenmoisia rakennelmia Rooman valtakunnan ajalta, valtavia renessanssikirkkoja ja kauniita nykyajan monumentteja. Roomassa on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että monet ihastuvat kaupunkiin ja palaavat sinne yhä uudestaan. Nähtävyyksien lisäksi koettavana on tietysti myös italialainen keittiö, jota pidetään Euroopan parhaana. Nauti pizzasta, jäätelöstä, pastasta ja muista aidoista italialaisista herkuista.

Kun haet lentoja Roomaan Travellinkilta, etsimme sinulle parhaat vaihtoehdot satojen lentoyhtiöiden joukosta. Siten löydämme sinulle edulliset lennot Roomaan. Me Travellinkilla toivotamme sinulle kiehtovaa matkaa Roomaan!

Lento Rooma Lento + hotelli Rooma
Suosittuja matkoja
Hinta alkaen / henkilö meno-paluulennoista ilmoitettuna ajankohtana (lennot)
Lennot
Ryanair
Ryanair, suorat lennot
Lontoo (Stansted) - Rooma (Ciampino)
7/8-13/8

Varaa itsellesi ja lompakollesi sopivia edullisia lentoja kohteeseen Rooma maassa Italia täältä: Travellink. Valitse halutessasi matkavakuutus ja peruutusturva ja maksa helposti ja turvallisesti. Lentolippusi kohteeseen Rooma toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen e-lippuna.

Viikottainen lämpötilan, Rooma