Halvat lennot Malesia

Halvat lennot Malesia

Malesia on yksi suosituimmista lomakohteista Aasiassa. Malesia jakaantuu kahteen alueeseen: Länsi-Malesiaan, jonka muodostaa Malakan niemimaan eteläosa ja jossa sijaitsee pääkaupunki Kuala Lumpur sekä Itä-Malesiaan, joka kattaa Borneon saaren pohjoisosan.

Malesian matkaan kuuluu ehdottomasti fantastiset rannat, kauniit luonnonpuistot sademetsineen ja kulttuurien moninaisuus. Malesian asukkaat ovat kiehtova sekoitus malajeja, kiinalaisia, intialaisia sekä paikallisia. Malajilainen keittiö onkin saanut vaikutteita kaikilta kansallisuuksilta ja sen makurikas ja vaihteleva tarjonta sopii varmasti kaikkeen makuun.

Malesian matkan ehdottomiin kohokohtiin kuuluvat vierailu Taman Negaran kansallispuistossa, jossa on yksi maailman vanhimmista sademetsistä, käynti Kuala Lumpurissa, jossa sijaitsevat korkeat Petronas Tower pilvenpiirtäjän tornit sekä Penangin ja Melakan kaupungit, joiden historia on mielenkiintoinen ja jännittävä. Shoppailusta nauttiville, Malesia tarjoaa lähes kaikkea. Kannattaa suunnata toreille, joissa voi tehdä uskomattomia löytöjä. Borneolla sijaitsevat Sabah ja Sarawak ovat vierailun arvoisia. Vitivalkoiset rannat, lähes läpinäkyvä vesi tarjoavat upeat kokemukset snorklaajille ja sukeltajille.

Malesiasta löytyy runsaasti eri hintatason hotelleita - edullisista reilaajien yöpaikoista aina luksustason hotelleihin, jotka tarjoavat hemmottelua, korkealaatuista palvelua ja kylpylöitä.

Malesian taloudellinen kehitys on huimaa. Tästä syystä se on yksi moderneimmista Aasian maista.

Malesia on mitä parhain matkakohde, jos haluat trooppiseen ilmastoon. Maan pinta-ala on suuri, joten ilmasto vaihtelee maan eri osissa. Keskilämpötila on kuitenkin 20-30 C ja veden lämpötila n. 28 C.

Lento Malesia Lento + hotelli Malesia

Käyttöehtoihin perustuen Travellink vapaa-ajan matkojen vastuu tietojen oikeellisuudesta on rajattu.

Fakta

Fakta Malesia

Aasia
Pääkaupunki Kuala Lumpur
Valuutta ringgit (MYR)
Kieli malaiji
Aikaero + 6 tuntia
Kansallispäivä 31.8
Maan suuntanumero +60
Väkiluku 26,9 miljoonaa
Pinta-ala 329 800 km2
Sähköjännite 240 V, adapteri tarvitaan

Kuala Lumpur