Halvat lennot Pohjois-Amerikka

Eurooppalaiset kansoittivat Pohjois-Amerikan hyvin nopeasti sen jälkeen kun Columbus ensi kertaa astui maihin vuonna1492. Muuttovirta jatkui tasaisena aina 1900-luvun alkuun saakka. Monet köyhät eurooppalaiset lähtivät kokeilemaan onneaan suureen uuteen maahan lännessä.

Nykypäivänä Pohjois-Amerikka on yksi väkirikkaimmista maanosista. Täällä toimii maailman talouden keskus ja täältä saa alkunsa monet niistä nykyajan trendeistä, jotka leviävät kaikkiin maanosiin.

Pohjois-Amerikasta löytyy todella paljon ensiluokkaisia nähtävyyksiä. Luonnon ihmeitä ovat mm. Grand Canyon, Niagara Falls -vesiputoukset, Evergladesin suoalueet Floridassa, Rocky Mountains, Alaskan vuonot, Kanadan jylhät vuoret ja mahtavat metsät sekä Yellowstonen kansallispuisto.

Vierailun arvoisia kaupunkeja ovat mm. sulatusuuni New York "the big apple", vapaamielinen ja rento San Francisco, bluesin koti Chicago ja Valkoisen talon Washington D.C.

Ilmasto vaihtelee pohjoisesta etelään. Lämmintä vuoden ympäri on mm. Floridassa, Bahama-saarilla ja Kaliforniassa. Täältä löytyy myös upeita rantoja auringonottoon, uintiin ja muuhun vesiurheiluun. Pohjois-Amerikka on todellakin vierailun arvoinen!

Tervetuloa varaamaan Pohjois-Amerikan matkasi Travellinkilta!