Halvat lennot Helsinki

Lennä edullisesti Helsinkiin ja koe tuhansien järvien maan pääkaupunki. Helsinki on kaunis kaupunki niin kesällä kuin talvella. Kaupunki tarjoaa kaunista arkkitehtuuria, rikasta historiaa ja merellisen kaupunkimaiseman. Yhtenä käyntikohteena suosittelemme Suomenlinnaa, Pohjoismaiden Gibraltaria. Linnoitus rakennettiin 1700-luvulla, mistä lähtien se on ollut pohjoismaisen historian tärkeä keskus. Toinen nähtävyys on Vanha kauppahalli vuodelta 1888. Meren rannalla sijaitsevasta kauppahallista löydät paljon erilaisia kotimaisia herkkuja.

Etsimme Travellinkilla satojen lentoyhtiöiden joukosta, kun haet lentoja Helsinkiin. Koska löydämme siten kaikki mahdolliset lentoreitit, sinun on helppo valita itsellesi parhaiten sopivat ajat ja hinnat. Hauskaa matkaa Helsinkiin toivottaa Travellinkin väki!

Lento Helsinki Lento + hotelli Helsinki
Suosittuja matkoja
Hinta alkaen / henkilö meno-paluulennoista ilmoitettuna ajankohtana (lennot)
Lennot
Norwegian Air International LTD
Norwegian Air International LTD, suorat lennot
Kemi/Tornio - Helsinki
18/7-20/7

Varaa itsellesi ja lompakollesi sopivia edullisia lentoja kohteeseen Helsinki maassa Suomi täältä: Travellink. Valitse halutessasi matkavakuutus ja peruutusturva ja maksa helposti ja turvallisesti. Lentolippusi kohteeseen Helsinki toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen e-lippuna.

Viikottainen lämpötilan, Helsinki