Icelandair

Icelandair

 

Icelandair

Icelandair lentää 12 kohteeseen Pohjois-Amerikassa. Kohteet Amerikassa ovat: New York (Newark ja JFK), Boston, Washington D.C., Orlando, Minneapolis/St.Paul, Denver, Seattle ja Anchorage sekä Kanadassa Toronto, Edmonton, Halifax ja Vancouver, jonne lennot aloitetaan toukokuussa 2014. Kesäkuukausina Icelandair lentää kaksi päivittäistä vuoroa Bostoniin ja New Yorkiin. Toukokuun alusta syyskuun loppupuolelle Helsingistä Reykjavikiin lennetään päivittäin sekä kesäkuukausina perjantaisin ja sunnuntaisin operoidaan kaksi ns. Wing- to - Wing rinnakkaislentoa päivässä.

Icelandairin lennoilla voit valita istumapaikkasi ennakkoon maksutta ja sinulla on koneessa hyvin jalkatilaa. Voit valita henkilökohtaisesta viihdekeskuksesta mieleistäsi ajanvietettä, esim. elokuvia, musiikkia ja TV-sarjoja.

Matkustaessasi Pohjois-Amerikkaan, Economy- tai Economy Comfort luokassa, voit ottaa maksutta mukaan 2x 23 kg ja 10 kg käsimatkatavaraa. Jos matkustat Saga-luokassa (Icelandairin liikematkustajaluokka) voit ottaa 2x 32 kg matkatavaraa ruumaan sekä 2x 10 kg käsimatkatavaraa.

Lentohintamme sisältävät aina kaikki lentokenttäverot ja matkustajamaksut. Varaa seuraava matkasi suosikkikohteeseesi Pohjois-Amerikkaan nopealla ja joustavalla Icelandairin yhteydellä.

 

Suosittuja matkoja
Hinta alkaen / henkilö meno-paluulennoista ilmoitettuna ajankohtana (lennot)
Lennot
Hinta alkaen / henkilö kahden hengen huoneessa ilmoitettuna ajankohtana
Lento+hotelli