Portugali

Portugali

Matka Portugalin ytimeen
Portugali on pieni maa monenlaisine maisemineen. Täällä voit viettää lomapäiväsi auringossa monella eri tavalla. Tutustu historiallisiin ja kulttuurikohteisiin tai lähde veneellä tai vuokra-autolla tutustumaan yhteen Keski-Portugalin historiallisista kaupungeista, esim. Portoon, Lissaboniin tai Estoriliin...

Lissabon
Lissabon, henkilökohtainen kokemus
Lissaboniin tutustumiseen on useita eri keinoja sekä loputon määrä mahdollisuuksia. Lissabonin alue tarjoaa jokaiselle kävijälle aina jotain erikoista. Vaikka olisit lukenut kuinka monta matkaopasta kaupungista, tulet kokemaan omanlaisesi Lissabonin sinne saavuttuasi. Kaupungilla on paljon tarjottavaa: perinteitä, romantiikkaa, kulttuuria, viihdettä, modernia elämää, jännitystä, väriä, ruokaa, historiaa, luontoa ja paljon muuta. Kaupunki odottaa sinua! Ja muista lupauksemme; Lissabonin matka on kokemus, mikä ei koskaan toista itseään ja uusiutuu jatkuvasti.

Algarve
Tervetuloa Algarveen - alueelle missä on aina jotain uutta nähtävää ja koettavaa
Alue on kansainvälisesti tunnettu leudosta ilmastosta, rannoista ja meren veistämistä kallioista sekä pitkistä kultaisista rannoista. Luonnon kauniista vuoristoistaan sekä upeista maisemista. Voit aistia vanhoja perinteitä, ihailla värikkäitä kalastusaluksia, haistaa meren, sekä nauttia lämpimistä ja hauskoista illoista täynnä kimallusta ja glamouria. Kevättalvella mantelipuiden kukkiessa Algarve on kuin puettu valkoiseen mekkoon. Gastronomia on rikasta ja täynnä meren antimia. Maista esim. herkullisia Algarven sardiineja ja äyriäisiä tai perinteisiä manteleista ja kuivatuista hedelmistä valmistettuja makeisia. Keramiikka, korikudonnat ja juuttituotteet ovat taidonnäytteitä, jotka erottuvat joukosta niiden valmistuksessa käytetyn tarkkuuden ja teknologian vuoksi.

Miellyttävä ja rentouttava Algarve on lisäksi täydellinen matkakohde läpi vuoden upeine ulkoilumahdollisuuksineen. Tällä hetkellä alue tarjoaa laajan valikoiman urheilupaikkoja, jotka ovat valmiita vastaanottamaan niin harrastelijoita kuin ammattilaisiakin. Algarven golfkentät nauttivat maailmanmaineesta poikkeuksellisen kauneuden sekä laadun ansiosta. Loma Algarvessa, laadukkaassa matkailukohteessa, on aina ilo. Algarven charmi ja vastakohdat toivottavat sinut tervetulleeksi perinteineen, legendoineen sekä tarinoineen. Sisäistä Portugalin historia sen loisteliaine palatseineen ja linnoineen. Nämä muistot säilyvät ikuisesti.

Kaiken tämän lisäksi, paikallisten ihmisten kohteliaisuus ja ystävällisyys tekevät Algarven vierailusta unohtumattoman. Algarve on erinomainen lomakohde ympäri vuoden!

Azorerna
Azorit, yhdeksän saarta täynnä toimintaa
Azorit sijaitsevat keskellä Atlanttia ja on tunnettu upeista maisemistaan, aidosta kulttuuristaan ja aurastaan sekä ominaisuuksista, jotka erottavat sen muiden saarien joukosta. Jos rakastat aktiivista lomaa, löydät kaiken tarvittavan Azoreilta. Voit kokeilla purjehtimista, sukellusta, surffausta ja kalastamista tai lähteä venesafarilla katsomaan valaita ja delfiinejä. Lähdetpä kävelylle kauniisti kukkiville kukkuloille tai testaatpa taitojasi golf- tai tenniskentällä, löydät kaiken etsimäsi yhdeksältä Azoreihin kuuluvalta saarelta. Azorit on paratiisi luonnonystäville sinisine järvineen, häikesevine merinäkymineen ja vehreine maisemineen. Azorit ovat myös täynnä aitoja perinteitä. Terceiran saarella sijaitseva 1500-luvulta peräisin oleva kaupunki, Agra do Herosimo, oli ensimmäinen Atlantille rakennettu kaupunki. Kaupunki on äskeittäin lisätty UNESCON maailmanperintölistalle.

Ruoanystävät tulevat nauttimaan Azorien perinteisestä keittiöstä. Kotimaisia hedelmiä ovat ananas ja trooppinen passionhedelmä, kun taas tee viljellään Sao Miguelin saarella. Azorilaiset ovat syvästi uskonnollisia ja uskontoa sekä vanhoja perinteitä juhlistetaan festivaalein. Uppoudu itsekin tähän paikallisten vanhaan elämäntapaan.

Madeira
Madeira, kiehtova historia ja upeat maisemat
Madeira sijaitsee keskellä Atlanttia, noin 500 km länteen Afrikan rannikosta. Saarilla on erilaisia nähtävyyksiä; kiehtovasta historiasta ja kulttuurista upeisiin muuttuviin maisemiin. Saaren maantieteellisen sijainnin ja vuoristoisen maiseman vuoksi, Madeiralla on yllättävän leuto ilmasto ympäri vuoden. Lämpötila pysyttelee +19-25 celciusasteen välillä ja yhdessä mukavan vedenlämpötilan kanssa Madeiralla on täydellinen ilmasto yleisen hyvänolontunteen saavuttamiseksi. Subtrooppisten metsien ja elävien puutarhojen yhdistelmä sekä kimalteleva, kristallinkirkas vesi tekevät Madeirasta vastustamattoman. Kiehtovinta saarella on kenties koko saaren kattava avointen kanaalien verkosto, joka kuljettaa vettä vuoristosta laaksojen viljelyksille. Verkoston pituus on 1500 km ja se kiemurtelee saaren joka kolkan läpi, mm. Laurissilvan metsän läpi, joka on UNESCOn maailmanperintölistalla. Urheilumahdollisuudet maalla, merellä ja ilmassa kutsuvat matkailijoita. Saarella voi harrastaa mm. golfia, urheilukalastusta, sukellusta, surffilautailua, surffausta, melontaa, kiipeilyä, vaellusta, vuoristopyöräilyä, leijan lennätystä ja suunnistusta.

Porto Santon saarella, mikä sijaitsee 40 km koilliseen Madeirasta, löytyy erilaisia luonnon hyödyllisiä ominaisuuksia. Valkoiset hiekkarannat sekä sininen lämmin vesi nuorentavat niin kehon kuin mielenkin.