Sveitsi

Sveitsi

Engadin St. Moritz

Nämä uskomattomat vuoret, järvet ja valo! Täällä on runsaasti tilaa rentoutua ja palautua. Vaihtoehtoja on lähes rajattomasti – vaeltele kimaltelevien järvien rannoilla, pysähdy virkistävälle uinnille tai kulje pitkin henkeäsalpaavia panoramapolkuja. Engadin upeat maisemat tarjoavat myös mahtavat mahdollisuudet maastopyöräilijöille. Kaikkea niin extreme-urheilijoille kuin niille, jotka haluavat ottaa hieman rennommin ja kiertää alueen maastopyöräreittejä. Tänä kesänä ja syksynä Engadin St. Moritz pitää kävijät aktiivisina erikoistarjouksilla, jotka ovat houkuttelevampia kuin koskaan aiemmin.

Maastopyöräily

400 km maastopyöräilyreittejä: Engadin pyöräreitit näyttävät sinulle suunnan. Ne, jotka etsivät näyttävimpiä nousuja, upeimpia maisemia tai kauneimpia polkuja, voivat kääntyä paikallisten asiantuntijoiden puoleen saadakseen parhaat sisäpiiritiedot. Tarjolla on ammattimaisesti järjestettyjä retkiä kaiken tasoisille harrastajille. Myös tietyt hotellit tarjoavat erityisiä palveluita maastopyöräilijöille. Vuorien kuljetuspalvelut vievät pyöräilijät korkealle – ja avaavat uusia ulottuvuuksia kunnianhimoisimmille.
Mountain Special – tarjolla on 400 kilometriä tutustumisenarvoisia, eritasoisia maastopyöräpolkuja.
Lue lisää houkuttelevista tarjouksista:
www.engadin.stmoritz.ch/mtb_en

Vaeltelu

”Vesireittiä” pitkin ohi idyllisten vuoristojärvien, ”rautareittiä” (via ferrata) ylös huipulle tai ”jäätikköreittiä” ikuiselle jäälle. Vaeltelu Engadinessa on aina, kerta toisensa jälkeen, fantastinen kokemus – eikä pelkästään vain kokeneille patikoitsijoille. Laiskemmat vuoristoystävät pääsevät ylös 3.000 metrin korkeuteen vuoristorataa tai köysirataa pitkin ihailemaan upeita panoraamamaisemia. Via ferrata kiipeilyä voi harjoitella lasten tutustuessa Schellenursiin. Yli 580 km retkeilyreittiä odottaa löytäjäänsä. Ruokailuelämyksiä on tarjolla kaikkialla. Via Gastronomica on ainutlaatuinen kokemus – nauti paikallisia ruokaherkkuja Engadin vuoren mahtavista maisemista nauttien, esim. Fex Valley. Maukasta ateriointia!
Mountain Railways Included – ota kaikki irti lomastasi täällä ja löydä koskematonta luontoa Ylä-Engadinessa. Ylä-Engadin yli 90 hotellia kaikissa luokissa tarjoavat kesävieraille (vähintään 2 yötä yöpyville) "Mountain Railways Included" –paketin sis. mm. ilmaiset kabiini- ja tuolihissit jne.
Lisätietoja:
www.engadin.stmoritz.ch/bergbahnen_inclusive

Yhteystiedot:

Engadin St. Moritzin turistitoimisto
Tel. +41 (0)81 830 00 01
allegra@estm.ch
www.engadin.stmoritz.ch
www.myswitzerland.com/engadin