Vapaa-ajan matkat

Vapaa-ajan matkat

Travellink Vapaa-ajan matkat tarjoaa lentolippuja, hotelleja, vuokra-autoja ja tapahtumia ympäri maailman. Valikoimassamme on noin 460 lentoyhtiötä ja kymmeniätuhansia hotelleja ympäri maailman, jotta löytäisit aina itsellesi ja matkaseurueellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Varauksen ja maksun hoidat helposti ja turvallisesti netissä. Voit myös ottaa yhteyttä ammattitaitoisiin asiakaspalvelijoihimme.

Etsi ja varaa vapaa-ajan matkasiLiikematkat

Liikematkat

Travellink Liikematkat tunnetaan asiakkaidensa matkakustannusten laskemisesta. Travellinkin käyttäjäystävällisen online-palvelun ansiosta voit asiakkaana varata valtaosan liikematkoistasi siellä, missä se on tehokkainta - netissä. Asiakkaamme varaavat noin kahdeksan liikematkaa kymmenestä netissä. Miten sinun yrityksessäsi tehdään?

Yhdessä 24 tunnin puhelinpalvelun ja ammattitaitoisten asiakaspalvelijoidemme ansiosta olet turvallisissa käsissä - vuorokauden ympäri!

Varaa liikematkasiKokous- ja ryhmämatkat

Kokous- ja ryhmämatkat

Travellinkin kokous- ja ryhmämatkaosaston henkilökunnalla on useiden vuosien kokemus yrityksille järjestettävistä matkoista. Tavoitteemme on huolehtia siitä, että järjestelyt ovat kaikin puolin onnistuneet. Tavoitteeseen pääsemme työskennellessämme läheisesti asiakkaidemme kanssa, hyödyntämällä kansainvälistä verkostoamme ja tarjoamalla laadukkaiden yhteistyökumppaneiden palveluita. Asiakkaamme tuntevat olevansa hyvissä käsissä. Työkenttämme on koko maailma, ja haluamme antaa asiakkaillemme inspiraatiota tulevalle matkalle.

Kokous- ja ryhmämatkat

Järjestä seuraava kokouksenne jännittävässä kohteessa. Uusi ympäristö tuo uusia näkökulmia ja ideoita yrityksellenne. Kokouksen järjestäminen poissa tutuista kuvioista on mitä oivallisin tilaisuus tutustua kollegoihin ja heidän työtehtäviinsä lähemmin. Järjestämme myös opintomatkanne!

Incentive-matkat

Incentive-matkat on myös toinen nimi palkintomatkalle, jossa asetetut tavoitteensa saavuttanut yritys tai osasto haluaa palkita työntekijät. Työntekijöiden uurastuksen palkitseminen lisää motivaatiota ja työintoa tulevaa varten. Osallistujat muistavat pitkään myönteisen kokemuksen, jonka he yhdistävät organisaatioonsa.

Kick-off-matkat

Onko yrityksessänne tehty esimerkiksi organisaatiomuutoksia tai onko edessä uusi vuosi uusine tavoitteineen? Silloin kannattaa lähteä hyvin suunnitellulle kick-off-matkalle, jonka aktiviteetit on suunniteltu ryhmähengen nostattamiselle. Kick-off -matka sopii niin isoille kuin pienillekin ryhmille. Matkan aktiviteetit kehittävät yhteistyötä sekä osastolla että yrityksessä ja ennen kaikkea vahvistavat ryhmähenkeä. Yhdistä tehokkaat kokoukset ja haasteet.

Travellink Kokous- ja ryhmämatkat