Ota meihin yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous
seuraavalle kokous- ja ryhmämatkallenne

Aukioloajat

Ma-pe:
08.30-16.30

Puh:
075 3263850
(ulkomailta soitettaessa +358 75 3263850)

Lähetä meille tarjouspyyntö


Osoite: Travellink AB
Gate 8, Äyritie 12 A
01510 VANTAA


E-mail: ryhmat@travellink.fi


Huolehdimme kaikista Pohjoismaisten asiakkaittemme kokous- ja ryhmämatkoista

Kokous- ja ryhmämatkat

Travellinkin kokous- ja ryhmämatkaosaston henkilökunnalla on usean vuoden kokemus yritysten kokous- ja ryhmämatkoista. Tavoitteemme on luoda edellytykset onnistuneelle matkalle yhdessä asiakkaamme kanssa. Ammattitaitomme, kokemuksemme ja kansainvälisen yhteistyökumppaniverkostomme takaavat ainutlaatuisen matkan.

Räätälöimme kokonaisratkaisun perustuen asiakkaamme toiveisiin, tarpeisiin ja budjettiin.

Tarjoamme:

Kokous- ja ryhmämatkat

Järjestä seuraava kokouksenne jännittävässä kohteessa. Uusi ympäristö tuo uusia näkökulmia ja ideoita yrityksellenne. Kokouksen järjestäminen poissa tutuista kuvioista on mitä oivallisin tilaisuus tutustua kollegoihinsa ja heidän työtehtäviinsä lähemmin. Järjestämme myös opintomatkanne!

Incentivematkat

On myös toinen nimi palkintomatkalle, jossa osasto tai yritys, joka on saavuttanut tavoitteensa, haluaa palkita työntekijät. Työntekijöiden uurastuksen palkitseminen lisää motivaatiota ja työintoa tulevaa varten.

Kick-off -matkat

Onko yrityksessänne tehty organisaatiomuutoksia tai oletteko aloittamassa uutta projektia tai hanketta? Silloin kannattaa lähteä hyvin suunnitellulle kick-off -matkalle, jonka aktiviteetit ovat suunniteltu ryhmähengen nostattamiselle. Kick-off -matka sopii niin isoille kuin pienillekin ryhmille. Yhdistä tehokas kokoustyöskentely erilaisiin kokemuksiin.

Travellink Kokous- ja ryhmämatkat