Valitse ja vuokraa auto Travellinkilta

vuokra auto

Vuokra-auto kohottaa matkasi elämystasoa varmasti! Autolla voit kierrellä kohdettasi oman aikataulusi mukaan ja vierailla ehkä paikoissa, joihin muuten olisi vaikea tai jopa mahdoton mennä.

Travellinkilta löydät vuokra-autoja ympäri maailman. Teemme yhteistyötä Holiday Autosin kanssa, joka tarjoaa 850.000 vuokra-autoa 80 maassa. Hinnat ovat todella kilpailukykyisiä ja sisältävät hintatakuun, jos sattuisitkin löytämään vielä edullisemman hinnan muualta.

Travellink tarjoaa kaiken kokoluokan vuokra-autoja, kahden hengen miniautoista suuren perheen minibusseihin. Lähes kaikissa autoissa on vakiovarusteena ilmastointi ja sinulla on mahdollisuus varata ennakkoon myös lasten istuin. Monissa kohteissa on mahdollisuus myös muiden lisävarusteiden varaamiseen kuten suksiboksi, lumiketjut ja GPS-paikannin.

Auton vuokraus voi olla jopa koko matkan kohokohta. Jos olet muutenkin kiinnostunut autoista, voit vuokraamalla kokeilla eri autoja. Mercedes Benzillä tai Porschella huristelu lomalla voi olla todellinen lomamuisto!

Valitse ja vuokraa autosi tästä: Travellink vuokra-autot