Tarvitsetko apua?

Tee varaus puhelimitse: 098 171 04 26

Halvat lennot kohteeseen Malaga

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Valitse yli 575 lentoyhtiöstä
 • Valitse yli 60 000 lentoreitistä
 • Lentoja alkaen 55€

Viime hetken lennot kohteeseen Malaga

Lähtö pe, 05 lokakuuta Menopaluu ke, 10 lokakuuta
HEL Helsinki
AGP Malaga
menopaluu alkaen 174€
Lähtö to, 04 lokakuuta Menopaluu ke, 10 lokakuuta
OUL Oulu
AGP Malaga
menopaluu alkaen 256€
Lähtö ma, 24 syyskuuta Menopaluu ma, 01 lokakuuta
VAA Vaasa
AGP Malaga
menopaluu alkaen 290€
Lähtö ti, 18 syyskuuta Menopaluu ke, 26 syyskuuta
KUO Kuopio
AGP Malaga
menopaluu alkaen 295€
Suositut lentoreitit kohteeseen Malaga
Helsinki - Malaga
menopaluu alkaen 166€
Oulu - Malaga
menopaluu alkaen 317€
Vaasa - Malaga
menopaluu alkaen 329€
Kuopio - Malaga
menopaluu alkaen 402€
Rovaniemi - Malaga
menopaluu alkaen 379€
Barcelona - Malaga
menopaluu alkaen 56€

Matkalla kohteeseen Malaga

Mitä nähdä Malaga

Yli puolen miljoonan asukkaan Malaga on kiehtova ja eläväinen suurkaupunki Costa del Solin eli Aurinkorannikon ytimessä. Kaupungin sydän on sen historiallinen keskusta, jonka sokkeloisilla kaduilla seikkaillessa voi pysähtyä tapas-baareihin maistelemaan paikallisia perinneherkkuja ja makeita malagalaisia viinejä. Malagan hiekkarannat ravintoloineen kutsuvat rentoutumaan. Tutustumisen arvoisia ovat myös muut läheiset Costa del Solin rantakaupungit, joihin pääsee helposti piipahtamaan Malagasta käsin paikallisjunalla. Matkat Malagaan ovat suosittuja, sillä kaupunki on monipuolinen kulttuurikohde ja yksi Espanjan parhaista museokaupungeista. Myös halvat lennot Malagaan eri puolilta Eurooppaa takaavat kaupungin suosion. Historian ystävälle kaupunki tarjoaa esimerkiksi arabivallan aikaisia linnoituksia sekä silmiä hivelevää arkkitehtuuria. Kesäkuumien aikana kaupungin vehreät puistot kutsuvat vierailulle, ja luontomatkailijan kannattaa tutustua myös kaupunkia ympäröivän vuoristoalueen luontopolkuihin.

Nähtävyyksiä Malaga

Matkat Malagaan pitävät sisällään rentoa rantaelämää, monipuolisia ostosmahdollisuuksia, kulttuuria sekä historiallisia kohteita. Ostoksille kannattaa suunnata esimerkiksi keskustan tyylikkäälle Calle Marqués de Larios -kävelykadulle sekä lentokentän tuntumassa sijaitsevaan Plaza Mayor -ostoskeskukseen, johon pääsee kätevästi paikallisjunalla. Matkailijan miettiessä, mitä tehdä Malagassa, valinnanvaraa riittää. Keskustan tuntumassa sijaitseva Muelle Unon trendikäs satama-alue, jonka sisältä löytyy myös Malagan Centre Pompidou -taidekeskus, on täynnä pieniä putiikkeja, ravintoloita, kahviloita ja huvipursia. Läheiseltä Malaguetan rannalta alkaa kaupungin hiekkarantojen ketju, joka jatkuu kaupungin toiselle laidalle. Etenkin Pedragalejon sympaattinen ranta-alue noin viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta kutsuu paitsi ottamaan aurinkoa, myös syömään hiilloksella paistettuja sardiineja yhdessä sen idyllisistä rantaravintoloista. Malaga tunnetaan maalari Pablo Picasson kotikaupunkina, ja kaupungin lukuisista museoista kannattaa tutustua ainakin taiteilijalle omistettuun Museo Picassoon. Myös 1800-luvun espanjalaiseen maalaustaiteeseen keskittyvä Museo Carmen Thyssen on vierailun arvoinen. Kaupungin paras näköalapaikka sijaitsee Gibralfaro-vuorella, jonka laella sijaitsevan arabilinnan patioilta Malaga avautuu vierailijan eteen koko komeudessaan. Alcazaban arabilinnoitus puutarhoineen ja Malagan kuuluisa katedraali ovat suositeltavia vierailukohteita historian ystäville.

Malagassa ollessasi muista:

 • Viettää päivä historiallisen keskustan katuja tutkien
 • Käydä malagalaisissa viinituvissa maistelemassa paikallisia makeita viinejä
 • Viettää aurinkoinen päivä Muelle Unon satama-alueella
 • Inspiroitua nykytaiteesta Malagan Centre Pompidou -taidekeskuksessa
 • Nousta Gibralfaro-vuorelle ihailemaan Malagan yli aukeavia maisemia
 • Vierailla kaupungin renessanssityylisessä katedraalissa
 • Tutustua Picasson työhön ja elämään Museo Picassossa ja Casa Natal -kotimuseossa
 • Syödä rantakalaa perinteisessä Pedragalejon kaupunginosassa
 • Shoppailla Larios-kadulla ja kaupungin ostoskeskuksissa
 • Paeta paahtavaa kesäaurinkoa La Concepciónin vehreään kasvitieteelliseen puutarhaan
Malaga

Lentokenttien lähellä Malaga

Lennot Malagaan saapuvat Malagan vilkkaalle lentokentälle, joka palvelee koko Costa del Solin alueen lentoliikennettä. Kentän kautta lentää lähes 17 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

 • Malagan Lentokenttä

  Suosittu lentoyhtiöt

  Suosituimpia Malagan lentokentälle lentäviä lentoyhtiöitä ovat esimerkiksi: Finnair, Norwegian ja Air Berlin.

  Sijainti

  Malagan lentokenttä sijaitsee kaupungin luoteisosassa noin kahdeksan kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

  Kuljetus

  Malagan lentokentältä keskustaan pääsee vaivatta niin henkilöautolla, taksilla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Lentokentän sisällä ja sen tuntumassa toimii lukuisia autonvuokrausyrityksiä, joten kentältä on helppo vuokrata auto omaan käyttöön. Malagan keskustaan on lentokentältä express-bussiyhteys 15 minuutin välein. Paikallisjunan C1-linja kulkee lentokentän ja keskustan väliä noin 20 minuutin välein. Taksit odottavat matkustajia saapuvien lentojen terminaalin edessä. Automatka Malagan keskustaan kestää liikenteestä riippuen noin 20 minuuttia.

Suosittuja kohteita