British Airways

British Airways

 

Lennä British Airwaysillä 155 kohteeseen 75 maassa ja yhteistyössä kumppanien kanssa yli 600 kohteeseen 144 maassa.

Las Vegas

British Airways on ainoa kansainvälinen lentoyhtiö, jolla on suora yhteys Euroopasta (Lontoo) Las Vegasiin. Koe maailmanluokkaiset kasinot, loistohotellit ja viihde. Käy ”The Stripissä” missä nähtävyydet ja hotellit ovat rivissä peräkkäin. Tutustu visitlasvegas.com-sivuilla, mitä Las Vegas voi sinulle tarjota.

Experience on board

British Airwaysillä on 245 lentokonetta ja käyttöönottotilaus 12 kappaleesta Airbus 380 sekä 24 kappaleesta Boeng 787 Dreamlineria. Matkustamossa voit nauttia laajasta valikoimasta elokuvia, televisio-ohjelmia sekä pelejä, jotka viihdyttävät sinua lennon aikana. Myös maukkaat ateriat sekä juomat tarjotaan ilmaiseksi kaikilla lennoilla.

OneWorld

British Airways kuuluu OneWorldiin, joka on nimetty maailman johtavaksi lentoyhtiöliittoutumaksi, yhdessä American Airlinesin, Cathay Pacificn, Finnairin, Iberian, Japan Airlinesin, LAN:n, Malevin, Mexicanan, Qantasin ja Royal Jordanianin kanssa. Matkustajia tämä helpottaa muun muassa yhdisteltäessä allianssin eri jäsenien lentoja , käytössä yksi kanta-asiakasjärjestelmä, pääsy loungeen jne.