Icelandair

Icelandair

 

Icelandair

Icelandair lentää 16 kohteeseen Pohjois-Amerikassa. Kohteet Amerikassa ovat: New York (Newark ja JFK), Boston, Washington D.C., Orlando, Minneapolis/St.Paul, Denver, Portland, Seattle ja Anchorage sekä Kanadassa Toronto, Edmonton, Halifax ja Vancouver. Vuoden 2016 uutuudet ovat Chicago (maaliskuu) ja Montreal (toukokuu). Helsingistä Reykjavikiin pääsee suorilla lennoilla ympäri vuoden - talvikautena neljä kertaa viikossa ja toukokuusta, kesäkaudella 2016, operoidaan 12 suoraa lentoa viikossa (aamu- ja iltapäiväyhteys). Kesäkuukausina Reykjavikista operoidaan Bostoniin ja New Yorkiin kolme kertaa päivässä.

Icelandairin lennoilla voit valita istumapaikkasi ennakkoon maksutta ja sinulla on koneessa hyvin jalkatilaa. Voit valita henkilökohtaisesta viihdekeskuksesta mieleistäsi ajanvietettä, esim. elokuvia, musiikkia ja TV-sarjoja.

Saga Bonus kortin lisäksi saat Finnair Plus kortilla pisteitä Icelandairin lennoilta.

Matkustaessasi Pohjois-Amerikkaan, Economy- tai Economy Comfort luokassa, voit ottaa maksutta mukaan 2x 23 kg ruumaan ja 10 kg käsimatkatavaraa. Jos matkustat Saga-luokassa (Icelandairin liikematkustajaluokka) voit ottaa 2x 32 kg matkatavaraa ruumaan sekä 2x 10 kg käsimatkatavaraa.

Lentohintamme sisältävät aina kaikki lentokenttäverot ja matkustajamaksut. Varaa seuraava matkasi suosikkikohteeseesi Pohjois-Amerikkaan nopealla ja joustavalla Icelandairin yhteydellä.