Lufthansa

Lufthansa

 

Suoraan Helsingistä Berliiniin

Lennä Berliiniin, Saksan pääkaupunkiin. Berliini on yksi Euroopan suosituimmista matkakohteista kulttuuri- ja historiaperintönsä johdosta. Berliinin rikas kulttuuri- ja huvielämä tarjoaa jokaiselle, niin nuorille kuin varttuneimmillekin matkailijoille jotain.

Lufthansa avaa suoran reitin Helsingistä Berliiniin kesäkuussa. Varaa ajoissa, sillä nyt saat lennot erittäin edullisesti.

Tervetuloa Berliiniin – Saksan pääkaupunkiin, joka on tunnettu uskomattoman vaikuttavasta historiastaan. Erityisen kiehtovia ovat valtavat muutokset muurin murtumisen jälkeen. Missään muussa Euroopan metropolissa ei ole tapahtunut näin paljon muutoksia viime vuosina.
Berliinin matkaopas »

Lufthansa lennättää sinut nopeasti Helsingistä Frankfurtin tai Münchenin kautta yli 200 kohteeseen Eurooppassa ja muualla. Lufthansa tarjoaa lennoillaan ilmaiset ruoat ja juomat turistiluokassa ja mukaan voit ottaa yhden 23 kg painavan laukun maksutta.

Lufthansan kanta-asiakasohjelmaan Miles & More kuuluu jo yli 20 miljoonaa jäsentä. Ansaitset pisteitä lentäessäsi Lufthansalla ja muilla Star Alliance-lentoyhtiöillä. Voit käyttää bonuspisteitäsi esim. matkustusluokan korottamiseen turistiluokasta business-luokkaan tai ostaa herkullisia tuotteita osoitteesta www.worldshop.eu