Panosta edulliseen loma-asumiseen, missä on enemmän luonnetta ja vapautta.


Oman talon tai loma-asunnon vuokraaminen loman ajaksi antaa sinulle enemmän vapautta lomakohteessa. Ja on myös edullinen majoitusvaihtoehto - mikä antaa tilaa omille toiveille ja mieltymyksille sekä lomaunelmille. Yhteistyökumppanimme Interhomen tarjonta kattaa 32.000 loma-asuntoa ja -huoneistoa 27 maassa (Euroopassa, USA:ssa, Etelä-Afrikassa, Egyptissä ja Arabiemiraateissa). Maatiloja Toscanassa, asuntoja Pariisissa, mökkejä Alpeilla ja huviloita merinäköalalla Mallorcalla.

Kaupunkiasuminen
Mitä suurkaupunki voi tarjota sinulle
Vuokraa asunto kaupunkilomallesi. Interhomella on loma-asuntoja mm. Pariisissa, Lontoossa, New Yorkissa, Berliinissä, Prahassa, Roomassa ja Barcelonassa. Tunne miltä tuntuu eläminen suurkaupungissa. Varaa »
Kesäloma Alpeilla!
Kesäloma Alpeilla!
Vuokraa asunto tai talo rinteestä ja vietä virkistävä loma vaellellen ja puhtaasta luonnosta nauttien. Enemmän valinnanvaraa ja yksilöllisempi asunto. Oletpa sitten vuokraamassa taloa, alppimajaa tai huoneistoa Ranskasta, Sveitsistä, Italiasta tai Itävallasta, meiltä löydät runsaan valikoiman. Varaa »
Huoneisto tai huvila meren rannalta
Huoneisto tai huvila meren rannalta
Vietä ikimuistoinen kesäloma Euroopan kauneimmilla rannoilla. Vuokraa unelmiesi loma-asunto läheltä rantaa, omalla uima-altaalla ja aurinkoterassilla. Varaa »