Kenia

Kenia

Mikään muu maa maailmassa ei pysty tarjoamaan yhtä paljon nähtävää ja koettavaa kuin Kenia. Tämän yhden maan rajojen sisällä löydät isojen riistaeläinten kansoittamia savanneja, ajattomia kulttuureita, koskemattomia rantoja ja koralliriuttoja, päiväntasaajan metsiä ja lumihuippuisia vuoria, armottomia aavikoita ja viileitä ylämaan piilopaikkoja sekä rajattomat mahdollisuudet seikkailulle, tutkimusretkille ja rentoutumiselle; enemmän kuin voisit odottaa.

Kenia sijaitsee päiväntasaajan alueella, Afrikan itärannikolla. Maa on keskikokoinen verrattuna mantereen muihin maihin ja se kattaa 586,600 neliökilometrin alueen. Sisävedet kattavat 10,700 neliökilometriä maan pinta-alasta. Isoimmat järvet ovat Victoria ja Turkana. Ilmasto rannikolla on lämmin ja kostea, viileä ja kostea maan keskiosan ylämailla sekä kuuma ja kuiva maan pohjois- ja itäosassa. Koko maassa sateet ovat kausittaisia, mutta sadekausien ajankohdat ja pituudet vaihtelevat suuresti paikasta ja vuodesta riippuen. Sadejaksot ajoittuvat yleensä marras-huhtikuun väliseen aikaan.

Liikkuminen paikan päällä

Keniassa on laaja sisäinen liikenneverkosto, josta löytyy kuljetusvälineitä jokaisen matkaajan makuun. Haluatpa sitten nopeutta, mukavuutta, nähtävyyksien katselua tai palvelua, löydät varmasti näihin sopivat ratkaisut matkustaessasi Keniassa. Lue lisää »

Kenian monet safarit - uusi ja erilainen safari matkasi joka päivälle

Kenia tarjoaa vierailijoilleen uskomattoman laajan kirjon erilaisia vaihtoehtoja sen maantieteellisyyden, kulttuurin, luonnon ja aktiviteettimahdollisuuksien vuoksi. Niin monen vaihtoehdon edessä moni matkailija kokeekin valinnan vaikeuksia, mutta näin ei tarvitse olla. Varatessasi matkan Keniaan ja safarille kannattaa sinun suunnitella ja valita safari, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin sinä, ja joka sopii juuri sinun toiveillesi ja tarpeillesi. Tällä sivulla voit suunnitella lentosi ja matkasi Keniaan sekä tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin etukäteen.
Tutustu erilaisiin safareihin, joita Kenia sinulle tarjoaa »

Aurinkoa ja heikkaa
  • Mombasan etelärannikko - Mombasan rannikko on trooppinen paratiisi. Palmujen reunustamat valkoiset hiekkarannat, turkoosi meri ja kauniit koralliriutat… Varaa jo nyt lennot Keniaan ja pulahda Intian valtamereen. Lue lisää »
  • Malindi ja Watamu - Malindin pieni kaupunki sijaitsee keskellä idyllistä ja trooppista rantakaistaletta. Alue tarjoaa matkailijoille korkean tason lomakeskuksia ja rauhallisia piilopaikkoja rentoutumiselle. Malindista etelään sijaitsee Watamun kylä, jossa voit nauttia postikorttimaisista valkoisista hiekkarannoista. Lue lisää »
  • Mombasan pohjoisrannikko - Mombasan pohjoisrannikolla yhdistyvät historia ja luonnon kauneus. Rannat ovat palmujen reunustamia ja koskemattomia. Lue lisää »
  • Lamun saari - Lamu on todellakin ainutlaatuinen paikka. Trooppinen saari, jonka elämän rytmi on pysynyt samana aikojen alusta asti. Lamun historia on yhtä mystinen ja kiehtova kuin sen kiemurtelevat pikkukujat keskiaikaisessa kaupungissa. Lue lisää »
Kansallispuistot
  • Maasi Mara - Lounais-Kenia sijaitsee Maasai-yhteisön sydämessä. Tämän alueen keskellä sijaitsee Maasai Maran kansallinen suojelualue, jota pidetään Afrikan suurimpana villieläinpuistona. Lue lisää »
  • Amboseli - Amobeslin kansallispuisto on tunnettu suurista elefanttilaumoistaan, jotka viihtyvät alueen laajoilla ja runsailla suomailla. Mahtavat laumat ja vaikuttavat syöksyhampaat pääsevät oikeuksiinsa vasta näkemällä ne paikan päällä. Varaa siis lennot Keniaan ja näe elefantit luonnossa! Lue lisää »
  • Itä-Tsavo ja Länsi-Tsavo - Tsavon tasankoa halkoo Nairobi-Mombasa päärautatie. Tämä historiallinen rautatie oli osana vuoden 1899 tapahtumia, Afrikan jännittävintä seikkailutarinaa, jossa pääosassa olivat mm. Tsavon legendaariset ihmissyöjät... Lue lisää »
  • Laikipia - Tämä henkeäsalpaava alue on portti Kenian pohjoisosaan. Laikipian alueella sijaitsee lukuisia yksityisiä tiloja. Lue lisää »
  • Samburu, Shaba & Buffalo Springs - Koko Samburun alue on taianomaisen kaunis. Safarilla vietetyn päivän jälkeen voit rentoutua katsomalla auringon laskua, joka värjää taivaan punaisen ja oranssin tuhansilla eri sävyillä. Lue lisää »Seuraa taianomaista Keniaa