Portugali

PortugaliLämpimästi tervetuloa!

 • Algarve parhaimmillaan

  Yli 3 000 tuntia auringonpaistetta ja keskimäärin hyvin vähän sadetta vuodessa takaavat, että sää on Algarvessa suotuisa läpi vuoden. Matkailijat viihtyvätkin täällä kaikkina vuodenaikoina – kesällä rannoilla ja talvella rentoutumisen ja erilaisten aktiviteettien parissa.

  Sinisen eri sävyissä hohteleva, lähes aina tyyni ja lämmin meri sekä hienohiekkaiset valkeat rannat ovat alueen tunnusmerkki. Kullanväristen kallioiden reunustamat hiekkarannat muodostavat pienten poukamien täplittämän ketjun, joka ulottuu silmänkantamattomiin ja tarjoaa häikäisevän kauniit puitteet unohtumattomalle lomalle.

  Etsi lento » Hae lennot + hotellit »

 • Kierros Madeiralla

  Pienestä pinta-alastaan huolimatta Madeira on tulvillaan harvinaisen kauniita, jylhiä maisemia. Paras tapa tutustua viehättävään saareen on vuokrata auto ja lähteä seikkailemaan tässä kelluvassa puutarhassa!

  Matkalla Funchalista länteen löydät Câmara de Lobosin perinteisen kalastajakylän sekä 580 metriä korkeat Cabo Girãon merenrantakalliot, jotka ovat Euroopan korkeimmat ja maailman toiseksi korkeimmat.

  Samalla suunnalla sijaitsee myös Curral das Freirasin omaleimainen pitäjä. Curral das Freirasin maisemat lukeutuvat saaren upeimpiin; päätähuimaavat näkymät (yli 500 metrin korkeudelta Eira do Serradon näköalapaikalta) alas kylään saavat kenet tahansa haukkomaan henkeään.

  Etsi lento » Hae lennot + hotellit »