Thaimaa

Löydä Pohjois- ja Koillis-Thaimaan salaiset aarteet

Pohjoismaalaiset matkustajat rakastavat Thaimaata, ja joka vuosi lähes miljoona pohjoismaalaista käy tässä hymyilevien ihmisten maassa. Matkailijoilla on tapana palata vuosi vuoden jälkeen samoihin upeisiin kohteisiin – Phuketiin, Hua Hiniin ja Bangkokiin. Pohjois- ja Koillis-Thaimaan kohteet ovat vielä tuntemattomia monille matkailijoille, mutta ne kätkevät todellisia aarteita. Haluaisitko tutustua Lampangin, Nanin ja Loein maakuntiin?

Thaimaa tunnetaan hyvin auringosta, uimarannoista ja rentoutumisesta, mutta se tarjoaa myös upeita kulttuurikohteita. Thaimaassa on yli 70 maakuntaa, ja kannattaa ehdottomasti tutustua kolmeen Pohjois- ja Koillis-Thaimaan aarteeseen:

 • Lampang

  Lampang - täällä aika pysähtyy

  Lampangin viehättävässä kaupungissa näet entisaikojen Thaimaata: kaduilla kulkee hevoskärryjä ja Thaimaan symboleita, elefantteja. Tässä kaupungissa toimii Thai Elephant Conservation Center, joka on eläintenhoidon ja hyvinvoinnin edelläkävijä. Organisaation tavoitteena on parantaa eläintensuojelua tulevia sukupolvia varten kestävällä tavalla ja paikallisia perinteitä kunnioittaen. Käy Thai Elephant Conservation Centerissä ja tutustu uljaisiin olentoihin läheltä! Elefanttien lisäksi Lampang tarjoaa rentouttavia joenvarsibaareja ja ravintoloita, joissa voit nauttia mukavasta iltapäivästä.

  Etsi lento » Hae lennot + hotellit »

 • Loei

  Loei – Thaimaan miellyttävin ilmasto

  Upeat luonnonpuistot, kummitusfestivaali ja koko maan miellyttävin ympäristö ovat koillisen maakunnan Loein tunnusmerkkejä. Mekong-joen varrella, Laosin rajan tuntumasta löytyvä aarre on vielä tuntematon useimmille matkailijoille. Loeita ympäröivät upeat vuoret, joiden mukaan tämä Vuorimeren kaupunki on saanut nimensä. Loeissa yhdistyvät kauniit maisemat sekä ainutlaatuiset kulttuurit ja perinnöt, kuten värikäs Phi Ta Khon festivaali Dansain kylässä. Kesäkuussa järjestettävässä tapahtumassa ihmiset tanssivat valtavat värikkäät naamiot kasvoillaan.

  Etsi lento » Hae lennot + hotellit »

 • Nan

  Nan – Thaimaan eksoottinen maakunta

  Nan oli aiemmin itsenäinen kuningaskunta. Nykyään rauhallinen maakunta sijaitsee kauniin luonnon ja rikkaan kulttuuriperinnön ympäröimänä. Ilmasto on eksoottinen ja lämmin, ja alue tunnetaan hyvin ulkoaktiviteeteistaan, kuten koskimelonnasta. Maakunnassa on kuusi upeaa kansallispuistoa, kuten vaikuttava Doi Phukka, jonka vuoret ulottuvat lähes 2 000 metriin ja jossa on ainutlaatuisia kasveja ja harvinaisia kukkia. Pohjois-Thaimaan suurin kansallispuisto on täydellinen paikka retkeilyyn sekä luolien ja vesiputouksien tutkimiseen. Koska paikka on vielä melko tuntematon, poluilla on rauhallista kulkea.

  Etsi lento » Hae lennot + hotellit »