Kuinka paljon matkatavaraa voin ottaa mukaan?Matkatavaroiden kappalemäärät ja kilorajat vaihtelevat kohteittain ja lentoyhtiöittäin. Käsimatkatavaroiden ja ruumaan menevien matkatavaroiden sisällölle on olemassa rajoituksia. Vastuullasi on ottaa selvää matkaasi koskevista matkatavarasäännöistä. Otathan yhteyttä suoraan lentoyhtiöön saadaksesi lisätietoja.

Lisätietoa saat klikkaamalla alla olevaa linkkiä.
Finavia »

Tärkeä tietää:
Norwegian Air Shuttle
- Matkatavaramaksu Norwegianin lennoilla ei sisälly lentolipun hintaan. Voit valita matkalaukkujesi kappalemäärän varausvaiheessa. Huom! Kappalemäärä ei ole matkustajakohtainen vaan koskee koko varausta.

USA- USA:n sisäisillä lennoilla on tiukemmat matkatavararajoitukset kuin kansainvälisillä lennoilla. Tämän vuoksi on tärkeää, että otat selvää matkaasi koskevista matkatavarasäännöistä.

Useampi lentoyhtiö samassa varauksessa- Mikäli sinulla on lentolippu, joka sisältää useamman lentoyhtiön lentoja, on tärkeää, että tarkistat matkatavararajoitukset kaikkien lentoyhtiöiden osalta ja noudatat tiukimman matkatavarasäännön omaavan lentoyhtiön sääntöjä.