Travellink Plan Ruotsin yrityskummi!Olemme tänä vuonna päättäneet laajentaa tukeamme Plan-järjestölle ja Travellink kaikissa Pohjoismaissa tukee Plan Ruotsin toimintaa nuorten taloudellisen tilanteen parantamiseksi Länsi-Afrikassa. Suurimmalla osalla nuorista Länsi-Afrikassa ei ole mahdollisuutta teoreettiseen tai käytännän koulutukseen. Tämän vuoksi itsenäiseen taloudelliseen hyvinvointiin ei ole mahdollisuuksia. Plan-järjestön mikrorahoitus antaa mahdollisuuden koulutukseen ja taloushallinnon työtehtäviin. Tukemme Planille tuo toivoa valoisammasta tulevaisuudesta näille nuorille.
Lue lisää osoitteesta Plansverige.org

Plan-järjestö on kansainvälinen lasten tukijärjestö, joka työskentelee lasten hyväksi ja lasten kanssa ympäri maailman. Planin avulla 13 miljoonaa lasta ja heidän perheensä saavat mahdollisuuden itse vaikuttaa omaan elämäntilanteeseensa.

Lahjoita Haitin
– Olin palaamassa tiistaina koulusta, kun kaikki alkoi täristä. Kotini tuhoutui, ja nyt me olemme leirillä. Meillä ei ole ruokaa eikä vettä, ja me tarvitsemme vaatteita, kertoi 12-vuotias Miline (nimi muutettu) Planin avustustyöntekijöille lauantaina yhdellä Port-au-Princen väliaikaisleirillä.

Tuhannet lapset menettivät Haitin tiistaisessa maanjäristyksessä vanhempansa. Nyt he ovat erityisen suuressa vaarassa paitsi jäädä ravinnotta myös joutua hyväksikäytön, lapsikaupan ja väkivallan uhreiksi.

Kansainvälinen Plan on vahvasti mukana Haitin avustustoiminnassa; järjestön toiminta ei kärsinyt järistyksestä. Plan on jo tukenut uhreja yli 5 miljoonalla dollarilla. Lisäksi Plan Suomi lahjoittaa ulkoministeriön avustamana työhön 100 000 dollaria.

Lahjoita soittamalla 0600 91910 (puhelun hinta 10 euroa, sis. pvm) tai suoraan tilille 157230-408203 (viesti "Haitin maanjäristys")