Lennot Split–Zadar

Reittitiedot

Elinkustannustason vertailu

Juna Paikallinen, yksisuuntainen lippu
10% Junamatkat ovat 10 % kalliimpia kohteessa Zadar kuin kohteessa Split.
Split 1,5€
Zadar 1,6€
Ateria Keskihintainen ravintola
0% Ateria kohteessa Zadar maksaa suunnilleen saman verran kuin kohteessa Split.
Split 11€
Zadar 10,6€
Etäisyys: 118 kms
Split lentoasemat
Split (SPU) Etäisyys kaupungin keskustasta: 12 kms
Zadar lentoasemat
ZADAR (ZAD) Etäisyys kaupungin keskustasta: 10 kms

Etsi lennot Split - Zadar

Etsitkö lentoa välille Split – Zadar?

Hae lentoa Split - Zadar Travellink.fi-palvelun avulla

Etsitkö lentoa välille Split – Zadar? Tutustu tarjouksiin ja varaa lentolippu nyt Travellink.fi-palvelun kautta, niin matkasi kohteeseen Zadar voi alkaa!

Varaa edullinen lento kohteeseen Zadar

Alkaako Split maistua puulta? Lähde lomalle perheen kesken, ota suunnaksi Zadar ja tee viikonloppureissu ystävien luo tai valitse Zadar työmatkan kohteeksi. Travellinkin kautta löydät varmasti edullisimmat lennot.

Parhaat lentotarjoukset välille Split – Zadar

Kohteen Split parhaat lentokenttätarjoukset tai kohteen Zadar parhaat hinnat löytyvät Travellink Finlandin lentovertailupalvelun avulla. Lentovertailupalvelu hakee laajan valikoiman lentolipputarjouksia niin halpalentoyhtiöiltä kuin perinteisiltä lentoyhtiöiltä.

Jos lähtöpäivä ei ole vielä kiveen hakattu, autamme löytämään edullisimmat lennot kohteeseen Zadar. Jos olet nappaamassa äkkilähdön, autamme sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon kohteesta Split.

Travellink Finland kertoo kaikki tarvittavat tiedot lennosta Split - Zadar ennen lähtöä, ja tiedot ovat helposti saatavilla Travellink-sovelluksessa. Voit tehdä varauksen ilmoittamalla päivämäärät, jolloin haluat matkustaa, ja lisätä hotellin tai auton.