Lennot Turku–Tartu

Reittitiedot

Elinkustannustason vertailu

Juna Paikallinen, yksisuuntainen lippu
50% Junamatkat kohteessa Tartu ovat 50 % halvempia kuin kohteessa Turku.
Turku 3€
Tartu 1,5€
Ateria Keskihintainen ravintola
20% Ateria kohteessa Tartu on 20 % halvempi kuin kohteessa Turku.
Turku 12€
Tartu 10€
Etäisyys: 346 kms
Turku lentoasemat
Turku (TKU) Etäisyys kaupungin keskustasta: 7 kms
Tartu lentoasemat
Ulenurme (TAY) Etäisyys kaupungin keskustasta: 0 kms

Etsi lennot Turku - Tartu

Etsitkö lentoa välille Turku – Tartu?

Hae lentoa Turku - Tartu Travellink.fi-palvelun avulla

Etsitkö lentoa välille Turku – Tartu? Tutustu tarjouksiin ja varaa lentolippu nyt Travellink.fi-palvelun kautta, niin matkasi kohteeseen Tartu voi alkaa!

Varaa edullinen lento kohteeseen Tartu

Alkaako Turku maistua puulta? Lähde lomalle perheen kesken, ota suunnaksi Tartu ja tee viikonloppureissu ystävien luo tai valitse Tartu työmatkan kohteeksi. Travellinkin kautta löydät varmasti edullisimmat lennot.

Parhaat lentotarjoukset välille Turku – Tartu

Kohteen Turku parhaat lentokenttätarjoukset tai kohteen Tartu parhaat hinnat löytyvät Travellink Finlandin lentovertailupalvelun avulla. Lentovertailupalvelu hakee laajan valikoiman lentolipputarjouksia niin halpalentoyhtiöiltä kuin perinteisiltä lentoyhtiöiltä.

Jos lähtöpäivä ei ole vielä kiveen hakattu, autamme löytämään edullisimmat lennot kohteeseen Tartu. Jos olet nappaamassa äkkilähdön, autamme sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon kohteesta Turku.

Travellink Finland kertoo kaikki tarvittavat tiedot lennosta Turku - Tartu ennen lähtöä, ja tiedot ovat helposti saatavilla Travellink-sovelluksessa. Voit tehdä varauksen ilmoittamalla päivämäärät, jolloin haluat matkustaa, ja lisätä hotellin tai auton.