Lennot Bastia–Rooma

Viime hetken lennot kohteesta Bastia kohteeseen Rooma

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Bastia Rooma
la, 13 heinäk. BIA - FCO
561€
Hinta/matkustaja

Reittitiedot

Etäisyys: 265 kms
Bastia lentoasemat
Poretta (BIA) Etäisyys kaupungin keskustasta: 17 kms
Rooma lentoasemat
Fiumicino (FCO) Etäisyys kaupungin keskustasta: 23 kms
Ciampino (CIA) Etäisyys kaupungin keskustasta: 15 kms

Etsi lennot Bastia - Rooma

Etsitkö lentoa välille Bastia – Rooma?

Hae lentoa Bastia - Rooma Travellink.fi-palvelun avulla

Etsitkö lentoa välille Bastia – Rooma? Tutustu tarjouksiin ja varaa lentolippu nyt Travellink.fi-palvelun kautta, niin matkasi kohteeseen Rooma voi alkaa!

Varaa edullinen lento kohteeseen Rooma

Alkaako Bastia maistua puulta? Lähde lomalle perheen kesken, ota suunnaksi Rooma ja tee viikonloppureissu ystävien luo tai valitse Rooma työmatkan kohteeksi. Travellinkin kautta löydät varmasti edullisimmat lennot.

Parhaat lentotarjoukset välille Bastia – Rooma

Kohteen Bastia parhaat lentokenttätarjoukset tai kohteen Rooma parhaat hinnat löytyvät Travellink Finlandin lentovertailupalvelun avulla. Lentovertailupalvelu hakee laajan valikoiman lentolipputarjouksia niin halpalentoyhtiöiltä kuin perinteisiltä lentoyhtiöiltä.

Jos lähtöpäivä ei ole vielä kiveen hakattu, autamme löytämään edullisimmat lennot kohteeseen Rooma. Jos olet nappaamassa äkkilähdön, autamme sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon kohteesta Bastia.

Travellink Finland kertoo kaikki tarvittavat tiedot lennosta Bastia - Rooma ennen lähtöä, ja tiedot ovat helposti saatavilla Travellink-sovelluksessa. Voit tehdä varauksen ilmoittamalla päivämäärät, jolloin haluat matkustaa, ja lisätä hotellin tai auton.