Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Rooma

Viime hetken lennot kohteeseen Rooma

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Turku Rooma
ma, 17 kesäk. TKU - FCO
pe, 21 kesäk. FCO - TKU
302€
Hinta/matkustaja
Skopje Rooma
su, 21 heinäk. SKP - CIA
8€
Hinta/matkustaja
Turku Rooma
ti, 25 kesäk. TKU - FCO
ke, 26 kesäk. FCO - TKU
65€
Hinta/matkustaja
Helsinki Rooma
su, 16 kesäk. HEL - FCO
to, 20 kesäk. FCO - HEL
325€
Hinta/matkustaja
Helsinki Rooma
su, 16 kesäk. HEL - FCO
ke, 19 kesäk. FCO - HEL
418€
Hinta/matkustaja
Helsinki Rooma
ma, 17 kesäk. HEL - FCO
pe, 21 kesäk. FCO - HEL
251€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen Rooma

Kaikki matkastasi - Roomassa

Vieraile - Roomassa

Muinaisesta Roomasta ei puutu kiehtovia maamerkkejä. Colosseum, Pantheon ja Espanjalaiset portaat kuuluvat nähtävyyksiin, jotka on pakko kokea. Keskellä Roomaa on Vatikaani, jossa voit tutustua Pietarinkirkkoon, Pietarin aukioon, Sikstuksen kappeliin ja Vatikaanin museoon. Jos tämä ei vielä riitä tyydyttämään kulttuurinnälkääsi tässä merkityksellisessä kaupungissa, voit mennä Fontana di Trevi-suihkulähteelle, joka sijaitsee modernilla alueella. Roomassa on lisäksi lukemattomia museoita ja taidegallerioita, joissa sinulla on mahdollisuus nähdä taidetta tuhansien vuosien takaa. Jos haluat kokea tämän uskomattoman kulttuuririkkaan kaupungin ihmeet, varaa lentosi jo tänään!

Mitä tehdä - Roomassa

Harva kaupunki kykenee nostamaan pintaan niin monia tunteita kuin Rooma. Uskomaton, tuhansia vuosia vanha historia hyvin säilytettyine muistomerkkeineen, maalauksineen ja patsaineen on vertaansa vailla. Pelkästään käveleminen kaupungin kaduilla on nautinnollista, varsinkin jos pysähdyt nauttimaan paikallisesta ruoasta, kahvista ja jäätelöstä. Rooma on tunnettu myös teatteristaan, joten voit aina mennä katsomaan esityksiä tai konsertteja punaviiniä siemaillen. Kun matkustat Roomaan, muistathan

Lentokenttiä - Roomassa

Roomassa on kaksi päälentokenttää, Ciampino ja Fiumicino Leonardo da Vinci International. Ciampino sijaitsee 12 km päässä Roomasta, Fiumicino Leonardo da Vinci International 35 km päässä.