Lennot Kajaani–Riika

Viime hetken lennot kohteesta Kajaani kohteeseen Riika

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Kajaani Riika
to, 09 toukok. KAJ - RIX
su, 12 toukok. RIX - KAJ
314€
Hinta/matkustaja
Kajaani Riika
su, 28 huhtik. KAJ - RIX
to, 02 toukok. RIX - KAJ
293€
Hinta/matkustaja

Reittitiedot

Etäisyys: 831 kms
Kajaani lentoasemat
KAJAANI (KAJ) Etäisyys kaupungin keskustasta: 6 kms
Riika lentoasemat
Riga (RIX) Etäisyys kaupungin keskustasta: 4 kms
Skulte (RSC) Etäisyys kaupungin keskustasta: 45 kms

Etsi lennot Kajaani - Riika

Etsitkö lentoa välille Kajaani – Riika?

Hae lentoa Kajaani - Riika Travellink.fi-palvelun avulla

Etsitkö lentoa välille Kajaani – Riika? Tutustu tarjouksiin ja varaa lentolippu nyt Travellink.fi-palvelun kautta, niin matkasi kohteeseen Riika voi alkaa!

Varaa edullinen lento kohteeseen Riika

Alkaako Kajaani maistua puulta? Lähde lomalle perheen kesken, ota suunnaksi Riika ja tee viikonloppureissu ystävien luo tai valitse Riika työmatkan kohteeksi. Travellinkin kautta löydät varmasti edullisimmat lennot.

Parhaat lentotarjoukset välille Kajaani – Riika

Kohteen Kajaani parhaat lentokenttätarjoukset tai kohteen Riika parhaat hinnat löytyvät Travellink Finlandin lentovertailupalvelun avulla. Lentovertailupalvelu hakee laajan valikoiman lentolipputarjouksia niin halpalentoyhtiöiltä kuin perinteisiltä lentoyhtiöiltä.

Jos lähtöpäivä ei ole vielä kiveen hakattu, autamme löytämään edullisimmat lennot kohteeseen Riika. Jos olet nappaamassa äkkilähdön, autamme sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon kohteesta Kajaani.

Travellink Finland kertoo kaikki tarvittavat tiedot lennosta Kajaani - Riika ennen lähtöä, ja tiedot ovat helposti saatavilla Travellink-sovelluksessa. Voit tehdä varauksen ilmoittamalla päivämäärät, jolloin haluat matkustaa, ja lisätä hotellin tai auton.