Lennot Kuopio–Vaasa

Reittitiedot

Elinkustannustason vertailu

Juna Paikallinen, yksisuuntainen lippu
40% Junamatkat kohteessa Vaasa ovat 40 % halvempia kuin kohteessa Kuopio.
Kuopio 3,3€
Vaasa 2€
Ateria Keskihintainen ravintola
0% Ateria kohteessa Vaasa maksaa suunnilleen saman verran kuin kohteessa Kuopio.
Kuopio 12€
Vaasa 12€
Etäisyys: 308 kms
Kuopio lentoasemat
Kuopio (KUO) Etäisyys kaupungin keskustasta: 14 kms
Vaasa lentoasemat
Vaasa (VAA) Etäisyys kaupungin keskustasta: 10 kms

Etsi lennot Kuopio - Vaasa

Etsitkö lentoa välille Kuopio – Vaasa?

Hae lentoa Kuopio - Vaasa Travellink.fi-palvelun avulla

Etsitkö lentoa välille Kuopio – Vaasa? Tutustu tarjouksiin ja varaa lentolippu nyt Travellink.fi-palvelun kautta, niin matkasi kohteeseen Vaasa voi alkaa!

Varaa edullinen lento kohteeseen Vaasa

Alkaako Kuopio maistua puulta? Lähde lomalle perheen kesken, ota suunnaksi Vaasa ja tee viikonloppureissu ystävien luo tai valitse Vaasa työmatkan kohteeksi. Travellinkin kautta löydät varmasti edullisimmat lennot.

Parhaat lentotarjoukset välille Kuopio – Vaasa

Kohteen Kuopio parhaat lentokenttätarjoukset tai kohteen Vaasa parhaat hinnat löytyvät Travellink Finlandin lentovertailupalvelun avulla. Lentovertailupalvelu hakee laajan valikoiman lentolipputarjouksia niin halpalentoyhtiöiltä kuin perinteisiltä lentoyhtiöiltä.

Jos lähtöpäivä ei ole vielä kiveen hakattu, autamme löytämään edullisimmat lennot kohteeseen Vaasa. Jos olet nappaamassa äkkilähdön, autamme sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon kohteesta Kuopio.

Travellink Finland kertoo kaikki tarvittavat tiedot lennosta Kuopio - Vaasa ennen lähtöä, ja tiedot ovat helposti saatavilla Travellink-sovelluksessa. Voit tehdä varauksen ilmoittamalla päivämäärät, jolloin haluat matkustaa, ja lisätä hotellin tai auton.