Lennot Kuopio–Oulu

Reittitiedot

Elinkustannustason vertailu

Juna Paikallinen, yksisuuntainen lippu
0% Junamatka kohteessa Oulu maksaa suunnilleen saman verran kuin kohteessa Kuopio.
Kuopio 3,3€
Oulu 3,3€
Ateria Keskihintainen ravintola
30% Keskimääräinen ateria on 30 % kalliimpi kohteessa Oulu kuin kohteessa Kuopio.
Kuopio 12€
Oulu 15,5€
Etäisyys: 260 kms
Kuopio lentoasemat
Kuopio (KUO) Etäisyys kaupungin keskustasta: 14 kms
Oulu lentoasemat
Oulu (OUL) Etäisyys kaupungin keskustasta: 11 kms

Etsi lennot Kuopio - Oulu

Etsitkö lentoa välille Kuopio – Oulu?

Hae lentoa Kuopio - Oulu Travellink.fi-palvelun avulla

Etsitkö lentoa välille Kuopio – Oulu? Tutustu tarjouksiin ja varaa lentolippu nyt Travellink.fi-palvelun kautta, niin matkasi kohteeseen Oulu voi alkaa!

Varaa edullinen lento kohteeseen Oulu

Alkaako Kuopio maistua puulta? Lähde lomalle perheen kesken, ota suunnaksi Oulu ja tee viikonloppureissu ystävien luo tai valitse Oulu työmatkan kohteeksi. Travellinkin kautta löydät varmasti edullisimmat lennot.

Parhaat lentotarjoukset välille Kuopio – Oulu

Kohteen Kuopio parhaat lentokenttätarjoukset tai kohteen Oulu parhaat hinnat löytyvät Travellink Finlandin lentovertailupalvelun avulla. Lentovertailupalvelu hakee laajan valikoiman lentolipputarjouksia niin halpalentoyhtiöiltä kuin perinteisiltä lentoyhtiöiltä.

Jos lähtöpäivä ei ole vielä kiveen hakattu, autamme löytämään edullisimmat lennot kohteeseen Oulu. Jos olet nappaamassa äkkilähdön, autamme sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon kohteesta Kuopio.

Travellink Finland kertoo kaikki tarvittavat tiedot lennosta Kuopio - Oulu ennen lähtöä, ja tiedot ovat helposti saatavilla Travellink-sovelluksessa. Voit tehdä varauksen ilmoittamalla päivämäärät, jolloin haluat matkustaa, ja lisätä hotellin tai auton.