Lennot Oulu–Jyväskylä

Reittitiedot

Elinkustannustason vertailu

Juna Paikallinen, yksisuuntainen lippu
10% Junamatkat kohteessa Jyväskylä ovat 10 % halvempia kuin kohteessa Oulu.
Oulu 3,3€
Jyväskylä 3€
Ateria Keskihintainen ravintola
20% Ateria kohteessa Jyväskylä on 20 % halvempi kuin kohteessa Oulu.
Oulu 15,5€
Jyväskylä 12€
Etäisyys: 309 kms
Oulu lentoasemat
Oulu (OUL) Etäisyys kaupungin keskustasta: 11 kms
Jyväskylä lentoasemat
JYVASKYLA (JYV) Etäisyys kaupungin keskustasta: 18 kms

Etsi lennot Oulu - Jyväskylä

Etsitkö lentoa välille Oulu – Jyväskylä?

Hae lentoa Oulu - Jyväskylä Travellink.fi-palvelun avulla

Etsitkö lentoa välille Oulu – Jyväskylä? Tutustu tarjouksiin ja varaa lentolippu nyt Travellink.fi-palvelun kautta, niin matkasi kohteeseen Jyväskylä voi alkaa!

Varaa edullinen lento kohteeseen Jyväskylä

Alkaako Oulu maistua puulta? Lähde lomalle perheen kesken, ota suunnaksi Jyväskylä ja tee viikonloppureissu ystävien luo tai valitse Jyväskylä työmatkan kohteeksi. Travellinkin kautta löydät varmasti edullisimmat lennot.

Parhaat lentotarjoukset välille Oulu – Jyväskylä

Kohteen Oulu parhaat lentokenttätarjoukset tai kohteen Jyväskylä parhaat hinnat löytyvät Travellink Finlandin lentovertailupalvelun avulla. Lentovertailupalvelu hakee laajan valikoiman lentolipputarjouksia niin halpalentoyhtiöiltä kuin perinteisiltä lentoyhtiöiltä.

Jos lähtöpäivä ei ole vielä kiveen hakattu, autamme löytämään edullisimmat lennot kohteeseen Jyväskylä. Jos olet nappaamassa äkkilähdön, autamme sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon kohteesta Oulu.

Travellink Finland kertoo kaikki tarvittavat tiedot lennosta Oulu - Jyväskylä ennen lähtöä, ja tiedot ovat helposti saatavilla Travellink-sovelluksessa. Voit tehdä varauksen ilmoittamalla päivämäärät, jolloin haluat matkustaa, ja lisätä hotellin tai auton.