Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Oulu

Viime hetken lennot kohteeseen Oulu

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Tampere Oulu
ma, 27 toukok. TMP - OUL
ti, 28 toukok. OUL - TMP
638€
Hinta/matkustaja
Helsinki Oulu
pe, 07 kesäk. HEL - OUL
52€
Hinta/matkustaja
Tukholma Oulu
ma, 27 toukok. ARN - OUL
ti, 28 toukok. OUL - ARN
277€
Hinta/matkustaja
Gdańsk Oulu
ma, 27 toukok. GDN - OUL
pe, 31 toukok. OUL - GDN
409€
Hinta/matkustaja
Gdańsk Oulu
ma, 27 toukok. GDN - OUL
pe, 31 toukok. OUL - GDN
410€
Hinta/matkustaja
Tampere Oulu
ti, 28 toukok. TMP - OUL
ti, 28 toukok. OUL - TMP
605€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen Oulu

Matkalla kohteeseen Oulu

Mitä nähdä Oulu

Oulu on Pohjois-Pohjanmaan maakunnan suurin kaupunki, joka sijaitsee Perämeren rannalla, Suomen länsirannikolla. Pohjois-Suomen vanhin kaupunki perustettiin jo vuonna 1605, ja nykyään halvat lennot Ouluun houkuttelevat matkailijoita tutustuman tähän Suomen viidenneksi suurimpaan kaupunkiin. Monien kirjailijoiden, muun muassa Kauko Röyhkän ja V. A. Koskenniemen kotikaupunki on raikas ja perinteikäs matkakohde, jossa yhdistyvät teknologia, mainiot ulkoilumahdollisuudet, kulttuuri ja historia vanhoine rakennuksineen. Muista, että kaupunki on erinomainen pyöräilypaikkakunta. Aloita pyöräretkesi vaikkapa kesäisen vehreästä Ainolan puistosta ja ihastele sen tunnettuja suihkulähteitä. Suuri yliopistokaupunki tarjoaa myös nuorekasta elämää etenkin yöaikaan kaupungin keskustassa. Oulun Musiikkikeskuksessa esiintyvä Oulu Sinfonia -orkesteri ja kaupungin lukuisat museot pitävät huolen kulttuurillisesta annista.

nähtävyyksiä Oulu

Matkat Ouluun tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia kaikkina vuodenaikoina. Jos mietit, mitä tehdä Oulussa, pidä mielessäsi kaupungin ulkoilumahdollisuudet. Kesäisin Oulu on kauneimmillaan, ja kaupungissa on mukava ulkoilla niin keskustassa kuin sen ulkopuolellakin, esimerkiksi Oulujoen varrella ja Hietasaaressa Perämeren rannalla. Talvisin kaupunki on satumaisen luminen, ja jouluisin kaupungin keskustassa järjestettävä joulutori ja ympäri kaupunkia ripustettavat valot luovat todellista joulutunnelmaa. Keskustaa on uudistettu viime vuosina voimakkaasti, ja nyt esimerkiksi uusi kauppakeskus Valkea tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ajanviettoon nykyaikaisissa ja näyttävissä puitteissa.

Sisällytä Oulun matkaasi ainakin nämä:

lentokenttien lähellä Oulu

Lennot Ouluun laskeutuvat Oulun lentoasemalle. Lentoasemalla on vain yksi terminaali, joten pienellä lentokentällä on helppo navigoida. Kotoisalla lentoasemalla voit istuskella räsymatoin peitetyillä penkeillä ja nauttia kupposen kuumaa tai pientä syötävää kentän kahvilassa. Matkamuistojen ostaminen onnistuu kätevästi lentoaseman myymälässä, ja ilmainen langaton internetyhteys mahdollistaa surffailun netissä. Lentokentältä on helppo päästä kaupungin keskustaan ja edelleen eteenpäin matkallasi.

Oulun Lentoasema

Suosittu lentoyhtiöt

Oulun lentoasemalle lentävät suuret lentoyhtiöt: Finnair, Norwegian ja SAS.

Sijainti

Oulun lentoasema sijaitsee Oulunsalon alueella, kaupungin eteläpuolella. Lentoasemalle on matkaa noin 14 kilometriä kaupungin keskustasta.

Kuljetus

Oulun lentoasemalta on suora bussiyhteys kaupungin keskustaan. Bussit numero 9, 8 ja 56 liikennöivät kaupungin keskustaan, ja kaupungin keskustasta on puolestaan helppo jatkaa bussilla kaikkiin Oulun kaupunginosiin. Myös taksilla pääsee lentokentältä kätevästi kaikille kaupungin alueille. Taksit ja bussipysäkki sijaitsevat heti lentoaseman ovien ulkopuolella. Lentokentältä voi myös vuokrata auton omaan käyttöönsä, ja autoilu onkin helpoin tapa liikkua kaupungissa ja sen lähialueilla paikasta toiseen.