Lennot Pori–Rhodos

Reittitiedot

Elinkustannustason vertailu

Juna Paikallinen, yksisuuntainen lippu
60% Junamatkat kohteessa Rhodos ovat 60 % halvempia kuin kohteessa Pori.
Pori 3,5€
Rhodos 1,5€
Ateria Keskihintainen ravintola
20% Ateria kohteessa Rhodos on 20 % halvempi kuin kohteessa Pori.
Pori 12€
Rhodos 10€
Etäisyys: 2822 kms
Pori lentoasemat
Pori (POR) Etäisyys kaupungin keskustasta: 3 kms
Rhodos lentoasemat
Diagoras Airport (RHO) Etäisyys kaupungin keskustasta: 11 kms

Etsi lennot Pori - Rhodos

Etsitkö lentoa välille Pori – Rhodos?

Hae lentoa Pori - Rhodos Travellink.fi-palvelun avulla

Etsitkö lentoa välille Pori – Rhodos? Tutustu tarjouksiin ja varaa lentolippu nyt Travellink.fi-palvelun kautta, niin matkasi kohteeseen Rhodos voi alkaa!

Varaa edullinen lento kohteeseen Rhodos

Alkaako Pori maistua puulta? Lähde lomalle perheen kesken, ota suunnaksi Rhodos ja tee viikonloppureissu ystävien luo tai valitse Rhodos työmatkan kohteeksi. Travellinkin kautta löydät varmasti edullisimmat lennot.

Parhaat lentotarjoukset välille Pori – Rhodos

Kohteen Pori parhaat lentokenttätarjoukset tai kohteen Rhodos parhaat hinnat löytyvät Travellink Finlandin lentovertailupalvelun avulla. Lentovertailupalvelu hakee laajan valikoiman lentolipputarjouksia niin halpalentoyhtiöiltä kuin perinteisiltä lentoyhtiöiltä.

Jos lähtöpäivä ei ole vielä kiveen hakattu, autamme löytämään edullisimmat lennot kohteeseen Rhodos. Jos olet nappaamassa äkkilähdön, autamme sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon kohteesta Pori.

Travellink Finland kertoo kaikki tarvittavat tiedot lennosta Pori - Rhodos ennen lähtöä, ja tiedot ovat helposti saatavilla Travellink-sovelluksessa. Voit tehdä varauksen ilmoittamalla päivämäärät, jolloin haluat matkustaa, ja lisätä hotellin tai auton.