Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Rhodos

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Valitse yli 660 lentoyhtiöstä
 • Valitse yli 60 000 lentoreitistä
 • Paras hinta -takuu

Viime hetken lennot kohteeseen Rhodos

Lähtö ma, 05 kesäkuuta Menopaluu ti, 06 kesäkuuta
HEL Helsinki
RHO Rhodos
menopaluu alkaen 593€
Lähtö ti, 06 kesäkuuta Menopaluu ti, 06 kesäkuuta
HEL Helsinki
RHO Rhodos
menopaluu alkaen 717€
Lähtö ke, 07 kesäkuuta Menopaluu ke, 07 kesäkuuta
HEL Helsinki
RHO Rhodos
menopaluu alkaen 610€
Lähtö ti, 06 kesäkuuta Menopaluu ke, 07 kesäkuuta
HEL Helsinki
RHO Rhodos
menopaluu alkaen 376€
Näytä lisää
Suositut lentoreitit kohteeseen Rhodos
Helsinki - Rhodos
menopaluu alkaen 301€
Ateena - Rhodos
menopaluu alkaen 107€
Rovaniemi - Rhodos
menopaluu alkaen 972€
Tukholma - Rhodos
menopaluu alkaen 168€
Luleå - Rhodos
menopaluu alkaen 533€
Riika - Rhodos
menopaluu alkaen 486€
Näytä lisää

Matkalla kohteeseen Rhodos

Mitä nähdä Rhodos

Aurinkoisten saarten klassikko, Kreikan Ródos, on historialtaan ja kulttuuriltaan rikas saari. Se sijaitsee Välimerellä, Turkin länsipuolella, ja historiallinen saari on sijaintinsa ja ilmastonsa vuoksi ollut asuttu jo kauan ennen ajanlaskun alkua. Saari onkin tunnettu paitsi upeista rannoistaan, myös historiallisista kohteistaan. Matkat Ródokselle ovat olleet suosittuja jo vuosikymmeniä, eikä suosio näytä laantuvan. Halvat lennot Ródokselle kuuluvat monien lentoyhtiöiden tarjontaan. Dodekanesian saariryhmän suurin saari sopii niin lapsiperheille kuin itsenäisestikin reissaaville matkailijoille. Suurin osa saaren asukkaista saa elantonsa tavalla tai toisella turismista, joten palveluita löytyy joka lähtöön – myös suomen kielellä. Ródoksella asustaakin Ateenan jälkeen Kreikan toiseksi suurin suomalaisyhteisö.

Nähtävyyksiä Rhodos

Niin rantalomaa kuin historiallisia nähtävyyksiäkin kaipaavat matkailijatkin löytävät tekemistä tältä ikoniselta saarelta. Ródoksen pitkästä ja monipolvisesta historiasta löytyy tarinoita, ja mielenkiintoisia kohteita reissaajalle, joka miettii mitä tehdä Ródoksella, on paljon. Esimerkiksi keskiaikainen Ródoksen kaupunki on Unescon maailmanperintökohde. Shoppailijalle löytyy tarjontaa saaren eri kylistä, ja sporttisemmalle lomailijallekin riittää tekemistä. Lapsiperheet viihtyvät hyvin kauniilla rannoilla tai Falirákin vesipuistossa, risteilyillä tai luontokohteissa. Maanjäristysvyöhykkeellä sijaitseva saari on syntynyt aikojen saatossa todennäköisesti mannerlaattojen liikkumisen seurauksena, ja tästä johtuen saarella on näyttäviä vuoria, kuvankauniita laaksoja ja hurmaavia rantoja. Saaren itäpuolella puhaltaa usein vilvoittava tuuli, kun taas länsiranta on tyynempi ja rauhallisempi. Merellinen ympäristö tarjoaa upeat puitteet esimerkiksi surffaamiselle, snorklaamiselle tai sukeltamiselle. Alueen kylissä on kussakin omanlaisen charminsa ja tunnelmansa.

Rodoksella voit viettää aikaa näin:

 • Tutustu arkeologisiin ja historiallisiin kohteisiin, kuten Ródoksen keskiaikaiseen kaupunkiin, joka on Unescon maailmanperintökohde
 • Shoppaile paikallista oliiviöljyä, viiniä ja kreikkalaisia herkkuja tuliaisiksi, äläkä unohda pesusieniä ja koruja
 • Vaella Attávyros-vuoren huipulle, 1215 metrin korkeuteen, ihailemaan viinitarhoja ja rantaviivaa korkeuksista
 • Rentoudu saaren monilla rannoilla, löydä oma suojainen poukamasi hiekalta, mutta muista aurinkorasva
 • Opettele surffaamaan tai sukeltamaan, koe vesielementti aivan uudella tavalla
 • Bongaa värikkäitä perhosia saaren kauniissa Petaloúdes-perhoslaaksossa
 • Syö ihanaa kreikkalaista ja turkkilaista ruokaa hurmaavissa pienissä ravintoloissa
 • Maistele loistavia paikallisia viinejä ja tutustu viinin valmistukseen viinitilakierroksilla
 • Nauti raikkaasta merituulesta vanhasta kaupungista lähtevillä risteilyillä
 • Ota ilo irti kaikista laitteista ja liukumäistä Falirákin vesipuistossa – taattu hitti sekä lapsille että lapsenmielisille
lento Rhodos

Lentokenttien lähellä Rhodos

Ródos on monipuolisuudessaan hurmaava saari, joka on helposti saavutettavissa Euroopan lentokentiltä. Ródoksen kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan nimellä Diagoras, sijaitsee 14 kilometrin päässä Ródoksen kaupungista, saaren länsirannikolla. Kansainvälisten kenttien joukossa Diagoras on pienimmästä päästä, mutta sieltä löytyy kaikki tarvittavat peruspalvelut pankkiautomaateista ja autonvuokrauksesta ravintoloihin ja tax-free -kauppoihin. Lennot Ródokselle laskeutuvat aina Diagoras-lentoasemalle, joka on saaren ainoa lentokenttä.

 • Ródoksen Kansainvälinen Lentoasema Diagoras

  Suosittu lentoyhtiöt

  Ródokselle lentää useita lentoyhtiöitä, esimerkiksi seuraavat: Turkish Airlines, Lufthansa ja Finnair.

  Sijainti

  Ródoksen kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 14 kilometriä lounaaseen Ródoksen kaupungista.

  Kuljetus

  Lentoasemalta voi vuokrata auton ja ajaa 20 minuutin matkan Ródoksen kaupungin keskustaan. Jos vuokra-auto ei sovi suunnitelmiin, voit napata kentältä sinivalkoisen taksin. Taksimatka kaupunkiin kestää noin 30 minuuttia, ja matkan hinta kannattaa neuvotella etukäteen. Hinta ja matka riippuvat siitä, mihin saaren osaan matkailija on menossa. Ródoksen kaupunkiin pääsee myös lentokenttäbussilla, joka liikennöi kentän ja keskustan väliä tiheällä aikataululla. Pysäkki sijaitsee noin 300 metriä terminaalin 1 ovesta vasemmalle. Linja-autolla matkaan kuluu noin 40 minuuttia, ja bussit kulkevat aamuvarhaisesta noin puolille öin. Myös monet hotellit tarjoavat kuljetuksen lentokentälle osana majoituspakettia.