Lennot Turku–Kirkkoniemi

Viime hetken lennot kohteesta Turku kohteeseen Kirkkoniemi

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Turku Kirkkoniemi
su, 28 huhtik. TKU - KKN
to, 02 toukok. KKN - TKU
290€
Hinta/matkustaja
Turku Kirkkoniemi
to, 30 toukok. TKU - KKN
139€
Hinta/matkustaja

Reittitiedot

Etäisyys: 1092 kms
Turku lentoasemat
Turku (TKU) Etäisyys kaupungin keskustasta: 7 kms
Kirkkoniemi lentoasemat
Hoeybuktmoen (KKN) Etäisyys kaupungin keskustasta: 5 kms

Etsi lennot Turku - Kirkkoniemi

Etsitkö lentoa välille Turku – Kirkkoniemi?

Hae lentoa Turku - Kirkkoniemi Travellink.fi-palvelun avulla

Etsitkö lentoa välille Turku – Kirkkoniemi? Tutustu tarjouksiin ja varaa lentolippu nyt Travellink.fi-palvelun kautta, niin matkasi kohteeseen Kirkkoniemi voi alkaa!

Varaa edullinen lento kohteeseen Kirkkoniemi

Alkaako Turku maistua puulta? Lähde lomalle perheen kesken, ota suunnaksi Kirkkoniemi ja tee viikonloppureissu ystävien luo tai valitse Kirkkoniemi työmatkan kohteeksi. Travellinkin kautta löydät varmasti edullisimmat lennot.

Parhaat lentotarjoukset välille Turku – Kirkkoniemi

Kohteen Turku parhaat lentokenttätarjoukset tai kohteen Kirkkoniemi parhaat hinnat löytyvät Travellink Finlandin lentovertailupalvelun avulla. Lentovertailupalvelu hakee laajan valikoiman lentolipputarjouksia niin halpalentoyhtiöiltä kuin perinteisiltä lentoyhtiöiltä.

Jos lähtöpäivä ei ole vielä kiveen hakattu, autamme löytämään edullisimmat lennot kohteeseen Kirkkoniemi. Jos olet nappaamassa äkkilähdön, autamme sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon kohteesta Turku.

Travellink Finland kertoo kaikki tarvittavat tiedot lennosta Turku - Kirkkoniemi ennen lähtöä, ja tiedot ovat helposti saatavilla Travellink-sovelluksessa. Voit tehdä varauksen ilmoittamalla päivämäärät, jolloin haluat matkustaa, ja lisätä hotellin tai auton.