Travellink yhteistyökumppani

Travellink on Pohjoismaiden johtava nettimatkatoimisto. Vuonna 2010 välitimme matkoja ympäri maailman yli 630.000 matkustajalle!

Ryhdy yhteistyökumppaniksemme nyt!
Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden osallistua menestykseemme ryhtymällä yhteistyökumppaniksemme. Onko sinulla omat kotisivut ja haluat lisää kävijöitä sekä samalla tienata rahaa? Tarjoamalla kotisivuillasi Travellinkin laajat palvelut, annat kävijöillesi lisäarvoa ja mahdollisuuden palata uudestaan sivuillesi hakemaan inspiraatiota ja varaamaan matkansa!
Yhteistyökumppaniohjelmamme kautta saat käyttöösi laajan kirjon graafista materiaalia ja tekstilinkkejä. Kaikki mitä sinun tulee tehdä, on laittaa banneri tai tekstilinkki sivuillesi. Ansaitset rahaa jokaisesta varauksesta, joka tehdään bannerin/linkin kautta, ilman ylärajaa! Lisäksi sinulla on mahdollisuus ansaita rahaa lentolippujen lisäksi myös hotellivarauksista ja auton vuokrauksista!

Mitä sinun tulee tehdä?
Zanoxin kumppaniverkoston avulla on yhteistyökumppaniemme määrä kasvanut valtavasti. Mikäli et vielä ole osa Zanoxin kumppaniverkostoa, klikkaa tästä www.zanox.com ja liity kumppaniksi helposti, nopeasti ja vaivattomasti!

Haluatko mainostaa Travellinkilla?
Tarjoamme useita eri mainosmuotoja ja -paketteja kaikkiin tarpeisiin ja kaikille budjeteille. Kotisivullamme saat käyttöösi eri moduuleita etusivulla tai vaikkapa uutiskirjeemme, joka Suomessa tavoittaan. 50.000 tilaajaa joka toinen viikko.

Ota yhteyttä: partner.fi@travellink.com.

Tervetuloa Travellinkille!

Ystävällisin terveisin,

Ricardo Soler
Online Marketing Manager ricardo.soler@travellink.com