Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Lennot Helsinki–Dubai

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennä kohteeseen Dubai alkaen 288€

Näe Dubai viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö pe, 06 elokuuta Menopaluu ke, 11 elokuuta
HEL Helsinki
DXB Dubai
menopaluu alkaen 311€
Lähtö ma, 23 elokuuta Menopaluu pe, 27 elokuuta
HEL Helsinki
DXB Dubai
menopaluu alkaen 288€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Dubai matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Vaihtokurssi
1.00 EUR = 4.38 AED
Euro United Arab Emirates Dirham
1 AED = 0.23 EUR
Tarkistettu viimeksi 23 heinäkuuta 2021
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
59%

Junamatkat kohteessa Dubai ovat 59 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
2,8€
Dubai
1,16€
Ateria
Keskihintainen ravintola
38%

Ateria kohteessa Dubai on 38 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
13€
Dubai
8,09€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
53%

Taksimatka kohteessa Dubai on 53 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
5,9€
Dubai
2,78€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
7%

Kahvi on 7 % kalliimpi kohteessa Dubai kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
3,99€
Dubai
4,28€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Dubai lentoasemat
 • ( Dubai International Airport (DXB)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 19 kms
 • ( Sharjah International Airport (SHJ)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 32 kms
 • ( Jebel Ali Free Zone (ZJF)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Minhad Ab (NHD)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 50 kms
 • ( Dubai Creek Spb (DCG)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 19 kms
 • ( Al Maktoum International (DWC)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 21 kms
K Etäisyys: 4537 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Helsinki, yli 600 000 asukkaan nuorekas metropoli, tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden. Kaupungissa riittää tekemistä niin kulttuurinnälkäisille kuin ostoksistakin nauttiville.

Halvat lennot Helsingistä Dubaihin lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentältä, joka on Suomen suurin ja vilkkain lentokenttä. Se sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta Vantaan kaupungissa. Helsinki-Vantaan lentokenttä on tunnettu korkealaatuisista palveluista, suomalaisesta designista sekä selkeistä opasteista. Lentoasema koostuu kahdesta terminaalista, nimeltään T1 ja T2, jotka sijaitsevat noin 250 metrin etäisyydellä toisistaan. Vaikka terminaalien välimatka ei ole pitkä, tarkista oman lennon lähtöterminaali ennen kentälle saapumista. Kenttä on kiireinen, sillä joka päivä Helsinki-Vantaalle saapuu noin 500 lentoa, joista suurin osa on kansainvälisiä lentoja.

Matka lentoasemalle Helsinki

Kun olet varannut lennot Helsingistä Dubaihin, kätevä tapa matkustaa Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentokentälle on esimerkiksi paikallisjunalla. Voit nousta junaan aivan Helsingin keskustasta, päärautatieasemalta, ja matka-aika lentokentälle kestää noin puoli tuntia. Saavut lentokentän rautatieasemalle, joka sijaitsee terminaalien 1 ja 2 välissä. Laiturilta on lyhyt kävelymatka molempien terminaalien lähtöselvityksiin. Keskustasta lentokentälle kulkee myös linja-autoja, jotka lähtevät esimerkiksi päärautatieaseman vierestä.

Jos tulet lentokentälle linja-autolla, varaa matkaan noin tunti mahdollisten ruuhkien varalta. Etenkin HSL:n paikallisbusseissa matka saattaa taittua hitaasti. Lentokentälle pääsee myös taksilla, tosin taksilla matkan hinta nousee selvästi julkisiin liikenneyhteyksiin verrattuna. Jos liikut omalla autollasi, voit jättää sen terminaalien edustalla sijaitsevalle paikoitusalueelle. Ota parkkilippu talteen ja maksa paikoitusmaksu matkalta palatessasi.

Matka kohteeseen Dubai

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien helmi, Tuhannen ja yhden yön Dubai on täynnä vastakohtia ja upeita elämyksiä. Tämän vauraan kaupungin siluetin piirtävät toinen toistaan korkeammalle nousevat pilvenpiirtäjät. Toisaalta matkailijaa odottavat myös esimerkiksi perinteiset markkinat kameleineen. Kaupunki vilisee elämää, ja ostosmahdollisuuksia Dubaissa on paljon. Pääset rentoutumaan upeilla hiekkarannoilla, ja kaupungin loistokkaat hotellit pitävät huolen siitä, että kaupungissa matkailevat saavat niin halutessaan nauttia luksustason palveluista ja ravintoloista.

Autiomaan keskellä sijaitsevassa Dubaissa lämpötila ei koskaan putoa 20 asteen alapuolelle, joten voit olla varma, että pääset rannalle keskitalvellakin. Rantalomailun lisäksi monet tulevat Dubaihin loistavien ostosmahdollisuuksien vuoksi. Tämä kaupunki onkin yksi maailman parhaista kohteista sekä kaupunki- että rantaloman ystäville.

Matka kaupungin keskustaan

Helsingistä Dubaihin suorat lennot saapuvat Dubain kansainväliselle lentokentälle, josta on noin 14 kilometrin matka Dubain keskustaan. Lentokentältä on kaupunkiin hyvät yhteydet, sillä terminaaleilla 1 ja 3 on omat metropysäkkinsä, joilla pääsee matkustamaan suoraan eri puolille Dubain kaupunkia. Metrot kulkevat noin kymmenen minuutin välein, ja ensimmäiset metrot lähtevät kello 5.50 aamulla lukuun ottamatta perjantai-aamuja, jolloin metroliikenne starttaa vasta yhdeltä päivällä. Voit ostaa liput metroon lentokentältä. Metrolipun hinta riippuu siitä, mihin kaupunginosaan olet matkustamassa.

Dubaissa myös taksit ovat edullisia, vaikkakin lentokentältä taksit ottavat normaalia korkeamman aloitusmaksun. Taksit ovat 1,1 miljoonan asukkaan Dubaissa vaivattomin vaihtoehto, sillä ne kuljettavat matkustajan kohtuuhintaan suoraan majoituspaikan ovelle.

Muita kiinnostavia reittejä