Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Helsinki

-
-
-
-

Viime hetken lennot kohteeseen Helsinki

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Istanbul Helsinki
la, 20 heinäk. SAW - HEL
su, 21 heinäk. HEL - SAW
472€
Hinta/matkustaja
Tukholma Helsinki
ma, 12 elok. ARN - HEL
22€
Hinta/matkustaja
Riika Helsinki
ma, 29 heinäk. RIX - HEL
ti, 30 heinäk. HEL - RIX
131€
Hinta/matkustaja
Frankfurt Helsinki
pe, 19 heinäk. FRA - HEL
ti, 23 heinäk. HEL - FRA
241€
Hinta/matkustaja
Kööpenhamina Helsinki
pe, 19 heinäk. CPH - HEL
su, 21 heinäk. HEL - CPH
262€
Hinta/matkustaja
Istanbul Helsinki
pe, 19 heinäk. IST - HEL
su, 21 heinäk. HEL - IST
410€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen Helsinki

Matkalla kohteeseen Helsinki

Mitä nähdä Helsinki

Helsinki on kaupunki täynnä kulttuuria Suomenlahden rannalla. Suomen suurimman kaupungin lukuisat vihreät puistot, hurmaavat jugendtyyliset rakennukset ja laadukkaat ravintolat tekevät siitä mielenkiintoisen matkakohteen. Keskustassa liikkuminen on vaivatonta, sillä kävelymatkat ovat lyhyet kaikkialle. Vilkkaat torit ja kauppahallit kutsuvat matkailijan maistelemaan paikallisia herkkuja, ja trendikkäät kahvilat tarjoavat ihanteellisen ympäristön paikallisen elämänmenon seuraamiseen. Miettiessä, mitä tehdä Helsingissä, valinnanvaraa on runsaasti: tee päiväreissu UNESCOn maailmanperintökohteeseen Suomenlinnaan, vieraile erilaisissa kirkoissa, tutustu suomalaiseen taiteeseen kaupungin monissa taidemuseoissa tai sauno yhdessä helsinkiläisten kanssa yleissaunassa. Matkat Helsinkiin ovat suosittuja ympäri vuoden, sillä kaupunki tarjoaa jotakin uutta jokaisena vuodenaikana. Kesällä kaupunki on leppoisimmillaan ja eläväisimmillään. Talvella, etenkin joulunaikaan, kaduille taas ripustetaan tunnelmalliset jouluvalot ja pystytetään idylliset joulumarkkinat. Halvat lennot Helsinkiin pitävät kynnyksen matkustamiseen matalana.

Nähtävyyksiä Helsinki

Matka Helsinkiin tarjoaa matkailijalle esimerkiksi lukuisia kulttuurikohteita, ostoksia, luonnossa samoilua ja merellisiä hetkiä satamassa. Korkeasaaren eläintarha kutsuu varsinkin lapsiperheitä, ja shoppailuun ovat omiaan keskustan kauppakeskukset Forum ja Kamppi, joissa käyvät ostoksilla niin turistit kuin paikallisetkin. Helsingin eri alueilla vallitsee oma tunnelmansa, joten erilaisissa kaupunginosissa vierailu tarjoaa matkailijalle monipuolisen kokemuksen kaupungista. Esimerkiksi trendikäs Kallio on viime vuosina täyttynyt vegaaniravintoloista ja trendikkäistä kahviloista, kun taas historiallinen Punavuoren alue on design-matkailijan suosikki.

Sisällytä Helsingin matkasuunnitelmaasi ainakin nämä:

Lentokenttien lähellä Helsinki

Lennot Helsinkiin saapuvat Helsinki-Vantaan lentokentälle, Suomen suurimmalle lentokentälle. Lentokentän kautta kulkee noin 17 miljoonaa matkustajaa vuodessa eri puolille maailmaa, ja lentoja lähtee ja saapuu kentällä päivittäin noin 500. Helsinki-Vantaan lentokentällä on kaksi terminaalia, T1 ja T2, jotka on yhdistetty toisiinsa tunnelilla. Siirtyminen terminaalista toiseen on siis helppoa, ja lentokentän juna-asema sijaitsee terminaalien välissä. Lentokenttä tarjoaa matkustajille lukuisia palveluita, kuten kauppoja sekä ravintoloita. Helsinki-Vantaan lentokenttä palvelee suurinta osaa kansainvälisistä lennoista ja toimiikin porttina Suomeen suurimmalle osalle kansainvälisistä turisteista.

Helsinki-Vantaan Lentoasema

Suosittu lentoyhtiöt

Helsinki-Vantaalle lentävät esimerkiksi: Finnair, SAS ja Norwegian.

Sijainti

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Vantaalla, noin 20 kilometrin päässä Helsingin keskustasta.

Kuljetus

Lentokentältä on Helsingin keskustan päärautatieasemalle noin 35 minuutin matka bussilla tai paikallisjunalla. Bussi numero 615 ja Finnairin City Bus liikennöivät rautatieasemalle ja bussi numero 415 viereiselle Elielinaukiolle. Paikallisjunat I ja P liikennöivät lentokentän ja rautatieaseman väliä. Taksilla lentokentältä Helsingin keskustaan pääsee noin puolessa tunnissa, taksit odottavat matkustajia saapuvien lentojen terminaalin ulkopuolella. Lentokentältä on mahdollista päästä Helsingin keskustaan myös ryhmätaksilla, jonka voi varata terminaalista saapumisen jälkeen. Matka-aika on noin 30–45 minuuttia. Kentältä voi myös vuokrata oman auton käyttöönsä.