Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Helsinki–Frankfurt

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen Frankfurt

Viime hetken lennot kohteeseen Frankfurt

Varaa ennen kuin on myöhäistä.

Helsinki Frankfurt
to, 12 lokakuuta HEL - FRA
pe, 13 lokakuuta FRA - HEL
265€
Hinta/matkustaja
Helsinki Frankfurt
ma, 04 joulukuuta HEL - FRA
66€
Hinta/matkustaja
Helsinki Frankfurt
ke, 18 lokakuuta HEL - FRA
ke, 18 lokakuuta FRA - HEL
168€
Hinta/matkustaja
Helsinki Frankfurt
pe, 20 lokakuuta HEL - FRA
ma, 23 lokakuuta FRA - HEL
283€
Hinta/matkustaja
Helsinki Frankfurt
ke, 25 lokakuuta HEL - FRA
la, 28 lokakuuta FRA - HEL
231€
Hinta/matkustaja
Helsinki Frankfurt
to, 02 marraskuuta HEL - FRA
to, 02 marraskuuta FRA - HEL
311€
Hinta/matkustaja
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Frankfurt matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
10%

Junamatkat ovat 10 % kalliimpia kohteessa Frankfurt kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
3,1€
Frankfurt
3,4€
Ateria
Keskihintainen ravintola
10%

Keskimääräinen ateria on 10 % kalliimpi kohteessa Frankfurt kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
14€
Frankfurt
15€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
39%

Taksimatka kohteessa Frankfurt on 39 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
7€
Frankfurt
4,25€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
19%

Kahvi kohteessa Frankfurt on 19 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,34€
Frankfurt
3,51€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Frankfurt lentoasemat
 • ( Frankfurt International (FRA)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 12 kms
 • ( Hahn Airport (HHN)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 103 kms
K Etäisyys: 1515 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Urbaani mutta samalla luonnonläheinen suurkaupunki Helsinki lähettää lentomatkustajansa matkaan Vantaan kaupungin puolella sijaitsevalta Helsinki-Vantaan lentokentältä. Lennot Helsingistä Frankfurtiin alkavat siis aina tältä lentoasemalta, joka kuuluu tarjoamiensa vaihtoyhteyksien ansiosta Pohjoismaiden kattavimpiin kenttiin. Vaikka Helsinki-Vantaa tarjoaa laajan skaalan lentokohteita ja sen kautta kulkevien matkailijoiden määrä kohoaa vuosittain yli 17 miljoonaan, on kentällä helppo liikkua. Oikea check-in-piste ja lähtöportti löytyvät kompaktin kokoiselta kentältä näppärästi. Lentoaseman kaksi terminaalia lähettävät matkaan jopa yli 300 konetta päivittäin.

Helsinki-Vantaan lentokentällä operoi kaikkiaan 33 lentoyhtiötä. Kokonaisuudessaan suoria lentoja tältä lentokentältä tehdään jopa yli 130 lentokentälle, niin Eurooppaan kuin muuallekin maailmaan. Helsingistä Frankfurtiin suorat lennot operoivat Finnair ja Lufthansa. Lentoa odottaville matkustajille kenttä tarjoaa kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Tarjolla on ilmainen WiFi-yhteys.

Matka lentoasemalle Helsinki

Kun olet hankkinut halvat lennot Helsingistä Frankfurtiin, kentälle pääset kätevästi niin taksilla kuin julkisillakin kulkuvälineillä. Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee noin 18 kilometriä kaupungin keskustasta pohjoiseen, Vantaan kaupungin puolella. Säästöbudjetilla matkustavan kannattaa valita lentokenttäkyydiksi juna tai bussi, mutta myös omalla autolla tai taksilla liikkuminen on hyvä vaihtoehto. Kentällä on tarjolla runsaasti maksullista parkkitilaa.

Junayhteys on kätevin tapa saapua lentoasemalle. Helsingin päärautatieasemalta lähtevät noin 10–30 minuutin välein junat I ja P, jotka vievät matkustajat suoraan lentoasemalle, terminaalien välillä kulkevaan yhdyskäytävään. Bussilla matka taittuu julkisen liikenteen busseja tai Finnair City Bus -yhteyttä käyttäen. Autolla tai taksilla matka keskustasta kestää noin 45 minuuttia, junalla puoli tuntia.

Matka kohteeseen Frankfurt

Mainjoen varrella sijaitsevaa Frankfurtia on kuvattu Euroopan Manhattaniksi, eikä tämä vertaus ole tuulesta temmattu. Saksan viidenneksi suurin kaupunki on Euroopan talouselämän keskus, jossa vierailee päivittäin lukemattomia turisteja ja bisnesmatkustajia. Sen tunnelma onkin varsin kansainvälinen ja sykkivä, mutta löytyy kaupungista myös historian havinaa, kuten keskiaikainen Römerberg, vanhan kaupungin eloisa tori.

Korkealle pilviin kurottelevat tornitalot luovat Frankfurtin kaupungille kauniin silhuetin, mutta niiden lomasta löytyy myös vanhempia rakennuksia. Näitä ovat muun muassa Paulskirche, eli Paavalinkirkko, sekä Frankfurtin katedraali Kaiserdom. Palmengartenin puutarha taas on pakollinen käyntikohde viherpeukaloille ja kukkien ystäville, sillä se on yksi Euroopan monipuolisimpia kasvitieteellisiä puutarhoja.

Matka kaupungin keskustaan

Frankfurt am Mainin lentoasema on Saksan suurin lentokenttä, ja lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee näppärästi monella eri tavalla. Kuten kaikkialla Saksassa, on myös Frankfurtin alueella hyvin toimiva julkinen liikenne, joka kuljettaa matkailijan lentokentältä keskustaan. Erinomaisena pyöräilykaupunkina tunnettuun Frankfurtiin pääsee lentokentältä jopa polkupyörällä. Matkaa kaupungin ytimeen kertyy noin 12 kilometriä.

Lentokentän terminaalista on suora yhteys junalle, jolla pääsee näppärästi kaupungin keskustaan. Matkan keskustaan voi taittaa myös joko julkisen liikenteen busseilla tai sukkulabusseilla. Taksit odottavat matkustajia lentokentän edessä, mutta taksimatkustajan kannattaa matka-aikaa arvioidessa ottaa huomioon ruuhkat, joita suurkaupunkiin johtaville teille muodostuu silloin tällöin. Myös taksin hinta on korkeampi kuin julkisten liikennevälineiden.

Muita kiinnostavia reittejä