Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:
Europe
Sweden (SEK)
Norway (NOK)
Denmark (DKK)

Lennot Helsinki–Göteborg

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen Göteborg

Näe Göteborg viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö to, 15 joulukuuta Menopaluu ti, 20 joulukuuta
HEL Helsinki
GOT Göteborg
menopaluu alkaen 122€
Lähtö ke, 21 joulukuuta Menopaluu ti, 27 joulukuuta
HEL Helsinki
GOT Göteborg
menopaluu alkaen 126€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Göteborg matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Vaihtokurssi
1.00 EUR = 10.94 SEK
Euro Swedish Krona
1 SEK = 0.1 EUR
Tarkistettu viimeksi 02 joulukuuta 2022
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
15%

Junamatkat ovat 15 % kalliimpia kohteessa Göteborg kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
2,8€
Göteborg
3,22€
Ateria
Keskihintainen ravintola
15%

Ateria kohteessa Göteborg on 15 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
13€
Göteborg
11,04€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
18%

Taksimatka kohteessa Göteborg on 18 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
7€
Göteborg
5,71€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
12%

Kahvi kohteessa Göteborg on 12 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,09€
Göteborg
3,61€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Göteborg lentoasemat
 • ( Landvetter (GOT)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 18 kms
 • ( Säve (GSE)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 6 kms
K Etäisyys: 788 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Kattavan kulttuuritarjonnan ja lukemattomien tapahtumien Helsinki, joka hurmaa vierailijat arkkitehtuurillaan ja puistoillaan, lähettää sinut lennoille Vantaan kaupungin puolella sijaitsevalta Helsinki-Vantaan lentokentältä. Kyseessä on Suomen suurin lentokenttä. Helsinki-Vantaa on myös yksi Pohjois-Euroopan vilkkaimpia vaihtokenttiä, ja suoria lentoja tältä kahden terminaalin kentältä lennetäänkin jopa 130 kohteeseen. Helsingistä Göteborgiin suorat lennot starttaavat myös täältä.

Lentokentän suurimpia operoivia lentoyhtiöitä ovat muun muassa KLM, Finnair, Flybe, Norwegian, Lufthansa ja SAS. Lisäksi kentällä toimii lukuisia muitakin lentoyhtiöitä, ja etenkin suosituimpina matkustuskuukausina, kuten jouluisin ja kesäisin, kentällä riittää vilskettä. Jos matkustat sesonkiaikana, kannattaa kentällä ollakin ajoissa. Kenttä toimii kiireestä huolimatta moitteetta, ja lentoasema onkin valittu yhdeksi Euroopan parhaista useampaan otteeseen.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaan puolella, noin 20 kilometriä Helsingin keskustasta. Sinne pääsee niin omalla autolla kuin taksillakin, mutta matka taittuu näppärästi myös linja-autolla tai junalla. Koska lennot Helsingistä Göteborgiin kestävät vain noin puolisentoista tuntia, ei kokonaismatka-aika keskustasta lentokentän kautta kohteeseen ole kovinkaan pitkä.

Helsingin keskustasta lentokentälle kulkevat I- ja P-junat, jotka jättävät sinut kätevästi terminaalien yhdyskäytävään. Terminaaliin on junapysäkiltä lyhyt matka. Junat kulkevat ruuhka-aikaan jopa 10 minuutin välein. Kentälle pääsee myös linja-autolla. Keskustasta sinne vievät ainakin linjat 415 ja 615 sekä yöllä linjat 562N ja 415N. Taksilla matkaan kannattaa varata ainakin 45 minuuttia ja ruuhka-aikaan enemmänkin. Myös Finnair City Bus liikennöi kentälle.

Matka kohteeseen Göteborg

Göteborg on kansainvälinen opiskelijakaupunki, jonka katukuvaa värittävät kulttuuri, merellisyys sekä omalaatuinen tunnelma. Tässä kaupungissa on koettava etenkin sen upea luonto sekä merimaisemat. Kaupungin ykköskohteita on vehreä Slottskogen-puisto, joka sijaitsee Linnén kaupunginosassa. Kaupunginosaa pidetään kokonaisuudessaan yhtenä kaupungin upeimmista. Koko kaupungista huokuu merellinen tuntu.

Göteborg on opiskelumahdollisuuksiensa lisäksi tunnettu myös Volvoista. Kaupungissa vieraillessa kannattaakin tutustua Volvo Muset -museoon, jossa päätähtinä ovat tietenkin nämä ruotsalaiset klassikkoautot. Erityisesti lapsiperheiden pakollinen vierailukohde on tietysti Lisebergin huvipuisto, jossa huvitellessa vierähtää helposti kokonainen päivä. Hyvää tunnelmaa Göteborgissa toki riittää myös illaksi, jolloin pääset nauttimaan lukuisista kahviloista, ravintoloista ja muista ajanviettopaikoista.

Matka kaupungin keskustaan

Göteborgin Landvetterin lentoasema sijaitsee noin 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema on matkustajamääriltään Ruotsin toiseksi suurin lentoasema, joten halvat lennot Helsingistä Göteborgiin on melko helppo löytää. Kaupunki on suosittu kohde kaikkialta Euroopasta. Matka lentokentältä kaupungin keskustaan taittuu kätevästi Flygbussilla tai paikallisbussilla. Flygbussilla matka kentältä keskustaan kestää noin 20 minuuttia, paikallisbussilla aikaa saattaa kulua jokunen tovi enemmän. Julkista liikennettä käytettäessä kannattaa huomioida, että lippu on hankittava jo ennen liikennevälineeseen siirtymistä, esimerkiksi tekstiviestillä tai lentoasemalta löytyvistä lippuautomaateista. Bussien lisäksi Landvetterin kentältä voi ottaa taksin, joita päivystää aina kentän edessä. Taksi on mahdollista varata jo ennen kentälle saapumista.

Muita kiinnostavia reittejä

Flyg från Helsingfors till Göteborg
Fly fra Helsinki til Gøteborg
Fly fra Helsinki til Gøteborg