Sweden (SEK)
Norway (NOK)
Denmark (DKK)

Lennot Helsinki–Hampuri

��
Q
Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen Hampuri

Näe Hampuri viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö la, 02 heinäkuuta Menopaluu to, 14 heinäkuuta
HEL Helsinki
HAM Hampuri
menopaluu alkaen 177€
Lähtö ma, 18 heinäkuuta Menopaluu pe, 29 heinäkuuta
HEL Helsinki
HAM Hampuri
menopaluu alkaen 150€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Hampuri matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
16%

Junamatkat ovat 16 % kalliimpia kohteessa Hampuri kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
2,8€
Hampuri
3,26€
Ateria
Keskihintainen ravintola
6%

Keskimääräinen ateria on 6 % kalliimpi kohteessa Hampuri kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
12€
Hampuri
12,75€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
43%

Taksimatka kohteessa Hampuri on 43 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
6,45€
Hampuri
3,65€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
21%

Kahvi kohteessa Hampuri on 21 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,08€
Hampuri
3,23€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Hampuri lentoasemat
 • ( Lübeck (LBC)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 55 kms
 • ( Airport Helmut Schmidt (HAM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 9 kms
K Etäisyys: 1165 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Suomen suurin kaupunki Helsinki on merellinen metropoli, jossa luonto on lähellä. Lennot Helsingistä Hampuriin vievät sinut satamakaupungista toiseen. Helsingissä pääset matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jonka kiitoradoilta lähtee lentoon päivittäin yli 300 lentoa niin Euroopan kohteisiin kuin kauemmaskin. Kaikkiaan suoria lentoja tältä kentältä lennetään yli 130 kohteeseen useiden kymmenien lentoyhtiöiden voimin. Suurimpia kentältä liikennöiviä lentoyhtiöitä ovat esimerkiksi Finnair, Lufthansa, Flybe, Norwegian ja SAS.

Helsinki-Vantaan lentoasema on Suomen vilkkain kenttä ja sen kautta kulkee yli 90 prosenttia maamme kansainvälisestä lentoliikenteestä. Helsingistä Hampuriin suorat lennot lähtevät myös matkaan tältä kentältä. Moneen kertaan palkittu lentoasema kuuluu pohjoisen Europan vilkkaimpiin vaihtokenttiin. Kansainvälistä matkustajakuntaa lentoasemalla palvelevat kymmenet ravintolat ja kaupat, ja aikaa voi kuluttaa lentoa odotellessa myös maksuttoman WiFi-yhteyden avulla.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentoasemalle on noin kahdenkymmenen kilometrin matka. Navigaattori vie autoilijan perille syöttämällä siihen lentoaseman nimen. Kentän kaksi terminaalia sijaitsevat varsin lähellä toisiaan.

Mikäli et halua maksaa auton parkkeeraamisesta, valitse kentälle matkustaessasi julkinen liikenne. Kentälle voi huristella helposti taksilla, mutta myös bussi ja juna ovat hyviä vaihtoehtoja. Nykyään juna onkin erittäin kätevä kulkuväline Helsinki-Vantaalle, viehän se sinut kentän sisälle niin, että molempiin terminaaleihin pääsee näppärästi. Helsingin päärautatieasemalta junat I ja P kulkevat lentoasemalle noin 10–30 minuutin välein. Busseista ainakin 615 ja 415 kulkevat lentoasemalle asti, matka saattaa tosin etenkin ruuhka-aikaan kestää kauemmin kuin junalla. Muista myös kentälle liikennöivä Finnair City Bus -lentokenttäbussi.

Matka kohteeseen Hampuri

Laulussakin se jo sanotaan, että veri vetää Sankt Paulin kaupunginosassa sijaitsevalle Reeperbahnille Hampurissa. Jos tämä eloisa satamakaupunki ei ole viime vuosilta tuttu, et välttämättä tiedä, miltä tuo entinen seiloreiden suosikkikohde nykyään näyttää. Ilta-aikaan Reeperbahn on suosittu bilepaikka ja sieltä löytää sulassa sovussa niin olutta nauttivia turisteja kuin myös paikallista nuorisoa. Merimiesromantiikasta kannattaa ottaa kaikki irti.

Halvat lennot Helsingistä Hampuriin ovat näppärä tapa päästä nauttimaan tästä ainutlaatuisesta saksalaiskaupungista. Elbe-joen varrella sijaitsevasta kaupungista löytyy myös muuta koettavaa, kuten vaikkapa maailman ainoa maustemuseo, Bundesliigan jalkapallo-otteluiden kiihkeä tunnelma sekä lukuisat ostosmahdollisuudet. Viimeksi mainittuja voi metsästää vaikkapa kaupungin vanhimman kävelykadun, Colonnaden, varrelta.

Matka kaupungin keskustaan

Hampurin lentoasema, Flughafen Hamburg, sijaitsee noin kahdeksan ja puolen kilometriä kaupungin keskustasta luoteeseen. Kahden terminaalin lentokenttä on Saksan neljänneksi suurin. Mikäli haluat vapauden liikkua Hampurin seudulla omatoimisesti, vuokraa kentältä auto omaan käyttöösi. Vuokraamovaihtoehtoja on tarjolla useita.

Vuokra-auton lisäksi Hampurin lentoasemalta pääsee keskustaan taksilla tai nopealla S-Bahn-junalla, joka vie sinut keskelle kaupungin vilinää noin 25 minuutissa. Juna-asema sijaitsee lentokentän edessä, ja kaupungin keskustassa sen määränpää on Hauptbahnhof-rautatieasema. Junia kulkee myös noin kymmenen minuutin välein. Taksilla tai muulla autokyydillä matka keskustaan kestää noin 20 minuuttia, ruuhkista riippuen jopa enemmänkin, joten juna ei ole juurikaan autoa hitaampi vaihtoehto.

Muita kiinnostavia reittejä

Flyg från Helsingfors till Hamburg
Fly fra Helsinki til Hamburg
Fly fra Helsinki til Hamborg