Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Helsinki–Kööpenhamina

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen Kööpenhamina

Viime hetken lennot kohteeseen Kööpenhamina

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Kööpenhamina
la, 16 joulukuuta HEL - CPH
la, 16 joulukuuta CPH - HEL
221€
Hinta/matkustaja
Helsinki Kööpenhamina
ke, 13 joulukuuta HEL - CPH
61€
Hinta/matkustaja
Helsinki Kööpenhamina
su, 17 joulukuuta HEL - CPH
ti, 19 joulukuuta CPH - HEL
149€
Hinta/matkustaja
Helsinki Kööpenhamina
la, 23 joulukuuta HEL - CPH
ti, 26 joulukuuta CPH - HEL
231€
Hinta/matkustaja
Helsinki Kööpenhamina
ke, 27 joulukuuta HEL - CPH
ke, 27 joulukuuta CPH - HEL
339€
Hinta/matkustaja
Helsinki Kööpenhamina
ke, 03 tammikuuta HEL - CPH
pe, 05 tammikuuta CPH - HEL
211€
Hinta/matkustaja

Reittitiedot

Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Kööpenhamina matkasi suunnitteluun.

Elinkustannustason vertailu

Vaihtokurssi
1.00 EUR = 7.52 DKK
Euro Danish Krone
1 DKK = 0.14 EUR
Tarkistettu viimeksi 07 joulukuuta 2023
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
4%

Junamatkat ovat 4 % kalliimpia kohteessa Kööpenhamina kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
3,1€
Kööpenhamina
3,22€
Ateria
Keskihintainen ravintola
44%

Keskimääräinen ateria on 44 % kalliimpi kohteessa Kööpenhamina kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
14€
Kööpenhamina
20,12€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
3%

Taksimatka kohteessa Kööpenhamina on 3 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
6,95€
Kööpenhamina
6,71€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
35%

Kahvi on 35 % kalliimpi kohteessa Kööpenhamina kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,34€
Kööpenhamina
5,86€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Kööpenhamina lentoasemat
 • ( Kastrup (CPH)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 8 kms
 • ( Malmo (MMA)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 32 kms
 • ( Roskilde (RKE)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 1 kms
K Etäisyys: 883 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Helsinki on parin viime vuosikymmenen aikana kehittynyt kansainväliseksi kaupunkikohteeksi, joka kuitenkin on onnistunut säilyttämään suomalaisen omaleimaisuutensa. Neljä vuodenaikaa tekevät kaupungista matkakohteen, jonka monet kasvot voivat yllättää vierailijan. Itämeren rannikolla sijaitseva kaupunki elää voimakkaasti muuttuvien vuodenaikojen mukana. Helsingin kansainvälinen lentoasema on nimeltään Helsinki-Vantaan lentoasema, ja kuten sen nimestäkin voi päätellä, sijaitsee se Helsingin pohjoisen naapurikaupungin eli Vantaan puolella. Halvat lennot Helsingistä Kööpenhaminaan lähtevät tältä lentoasemalta, jossa on kaksi terminaalia. Terminaalit sijaitsevat saman katon alla ja ne ovat lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan. Suorat lennot Helsingistä Kööpenhaminaan kuuluvat Helsinki-Vantaan tarjontaan useita kertoja vuorokaudessa. Keskimäärin lennon kesto on vain noin 1,5 tuntia.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsinki-Vantaan tyylikäs ja helppokäyttöinen lentoasema, joka sijaitsee noin 18 kilometriä Helsingistä pohjoiseen, on kaupungin keskustasta käsin helposti saavutettavissa. Lähijunalla kentälle pääsee kätevästi esimerkiksi päärautatieasemalta, Tikkurilasta ja Pasilasta. Suoria linja-autoyhteyksiä kentälle on saatavilla ympäri Suomea. Myös Helsingin seutuliikenteen bussit kuljettavat matkalaisia lentokentälle esimerkiksi Helsingin rautatieasemalta, samoin kuin Finnair City Bus -lentokenttäbussi.

Taksi on helppo ja mutkaton tapa päästä kentälle Helsingin keskustasta, joskaan ei kaikkein halvin. Taksilla ja henkilöautolla matka keskustasta kentälle vie tavallisesti noin puoli tuntia. Saatavilla on myös ennakkoon tilattavia tilatakseja lentoasemalle. Jos jaat tilaustaksin muiden matkustajien kanssa, voit saada taksikyydin kentälle edulliseen hintaan.

Matka kohteeseen Kööpenhamina

Iloinen Kööpenhamina on tanskaksi nimeltään København, eli "kauppasatama". Nimi kertoo paljon kaupungin historiasta ja nykypäivästä, sillä satama ja meri ovat edelleen tärkeässä osassa kaupungille, eikä kaupankäyntikään ole hiipunut. Lennot Helsingistä Kööpenhaminaan vievät kaupunkiin, joka on samaan aikaan pohjoismainen ja mannermainen. Tanskalaiset ovat sulattaneet eri alueilta saadut vaikutteet omaksi mielenkiintoiseksi kulttuurikseen ja elämänfilosofiakseen, jonka pääosassa on "hygge", tanskalainen onnellisuus.

Kööpenhamina on täynnä ikonisia matkakohteita. Pieni merenneito -patsas vetää turisteja puoleensa ja kuuluisa Tivoli saa niin aikuiset kuin lapsetkin hyvälle tuulelle. Kaupungin idylliset satama-alueet ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Joukkoliikenne kaupungissa on erinomaisesti järjestetty, mutta todelliseen "Köpiksen" tunnelmaan pääsee pyörän selässä. Polkupyörä onkin kaupunkilaisten eniten suosima kulkuväline, ja jalankulkijan kannattaakin olla tarkkana kaikkialla sukkuloivien pyörien varalta.

Matka kaupungin keskustaan

Helsingistä Kööpenhaminaan suorat lennot saapuvat Kööpenhaminan lentoasemalle, Kastrupille, joka sijaitsee kaupungin keskustasta noin 8 kilometriä etelään, Amagerin saarella. Kyseessä on Tanskan ylivoimaisesti eniten liikennöity lentoasema, joka on tärkeä asema myös monille Ruotsin Skånen puolella asuville. Kolmen terminaalin asemalta pääsee helposti ja nopeasti Kööpenhaminan keskustaan.

Suosituin tapa Kööpenhaminan keskustaan pääsemiseksi Kastrupilta on paikallisjuna tai metro, joilla matka taittuu noin 15 minuutissa. Hinnan suhteen näiden matkustusmuotojen välillä ei ole eroa. Kulkuvälineen valitsemiseen vaikuttaa, mihin päin kaupunkia olet tarkalleen menossa. Kentällä on hyvät opasteet ja infopisteet, joita kannattaa hyödyntää. Myös linja-autoyhteyksiä on tarjolla, mutta nämä eivät usein ole mielekkäitä keskustaan matkalla olevien kannalta. Autolla matka kentältä keskustaan taittuu noin 20 minuutissa.

Muita kiinnostavia reittejä