Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Helsinki–Manchester

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen Manchester

Viime hetken lennot kohteeseen Manchester

Helsinki Manchester
ti, 26 syyskuuta HEL - MAN
to, 28 syyskuuta MAN - HEL
191€
Helsinki Manchester
ti, 05 joulukuuta HEL - MAN
67€
Helsinki Manchester
ti, 03 lokakuuta HEL - MAN
ke, 04 lokakuuta MAN - HEL
164€
Helsinki Manchester
pe, 06 lokakuuta HEL - MAN
su, 08 lokakuuta MAN - HEL
289€
Helsinki Manchester
to, 12 lokakuuta HEL - MAN
su, 15 lokakuuta MAN - HEL
230€
Helsinki Manchester
ma, 16 lokakuuta HEL - MAN
pe, 20 lokakuuta MAN - HEL
288€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Manchester matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Vaihtokurssi
1.00 EUR = 0.87 GBP
Euro British Pound Sterling
1 GBP = 1.16 EUR
Tarkistettu viimeksi 20 syyskuuta 2023
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
25%

Junamatkat kohteessa Manchester ovat 25 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
3,1€
Manchester
2,32€
Ateria
Keskihintainen ravintola
24%

Keskimääräinen ateria on 24 % kalliimpi kohteessa Manchester kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
14€
Manchester
17,41€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
46%

Taksimatka kohteessa Manchester on 46 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
7€
Manchester
3,77€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
8%

Kahvi kohteessa Manchester on 8 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,24€
Manchester
3,92€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Manchester lentoasemat
 • ( Manchester International (MAN)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 15 kms
 • ( Birmingham Intl (BHX)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 119 kms
 • ( Liverpool John Lennon (LPL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 44 kms
K Etäisyys: 1797 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Helsinki on kiehtovat kaupunki kaikkina vuodenaikoina. Historiallisiin kivijalkakortteleihin nousseet trendikkäät ravintolat houkuttelevat syömään, ja kesäkuukausina kaupunki paljastaa toiset kasvonsa lukemattomissa kesätapahtumissa. Kaupungin nykyaikaisella lentokentällä käytetään huippuosaamista ja -teknologiaa, joiden ansiosta Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta kulkee sujuvasti 17 miljoonaa matkustajaa vuodessa. 60 vuotta vanha lentokenttä on uudistanut ilmettään laajennuksien yhteydessä ja se on saanut kiitosta toimivasta kokonaisuudesta. Lentoasema on tärkeä lentoliikenteen solmukohta esimerkiksi Euroopan ja Aasian välillä, ja kenttä muodostuu kahdesta terminaalista.

Nykyaikaiselle kentällä operoi 33 eri lentoyhtiötä ja sieltä matkustetaan 130 eri kohteeseen, esimerkiksi Helsingistä Manchesteriin suorat lennot lähtevät Helsinki-Vantaalta. Palkitulla lentokentällä on panostettu avaruuteen ja hyviin palveluihin, ja aika kuluu kentällä miellyttävästi korkeatasoisissa ravintoloissa ja hyvin varustetuissa liikkeissä.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä keskustasta, Vantaalla. Matkaa kentältä Vantaan keskustaan on noin 5 kilometriä. Halvat lennot Helsingistä Manchesteriin ja moniin muihin Euroopan kaupunkeihin eivät ruuhkauta kentälle suuntautuvaa joukkoliikennettä, sillä vaihtoehtoja on paljon. Lentokentälle pääsee helposti Helsingin keskustasta paikallisbussilla tai rautatieasemalta liikennöivällä Finnair City Bus -lentokenttäbussilla. Myös muualta Suomesta saapuvista linja-autoista monet kulkevat lentokentälle. Vuonna 2015 avautunut lähijunayhteys Helsingin ja kentän välillä on näppärä, sillä sen junan liikennöintiin eivät vaikuta liikenteen ruuhkahuiput.

Oman auton voi pysäköidä lentokentän maksullisiin parkkihalleihin odottamaan matkalta paluuta. Voit myös käyttää taksia, ja matkailijoilla on myös mahdollisuus käyttää edullista kimppataksi palvelua lentoasemalle. Läheisiin lentokenttähotelleihin on tarjolla useimmiten maksuton kuljetus.

Matka kohteeseen Manchester

Manchesterin kaupunki antaa matkailijalle piristysruiskeen. Nuorekas ja eläväinen kaupunki tarjoaa vierailleen monipuolisen mahdollisuuden yhdistellä urheilua, museoita, perinteisiä pubeja ja ostoksia. Kaupungissa riittää näkemistä pidemmällekin lomalle. Sympaattinen englantilaiskaupunki henkii ystävällisyyttä ja brittiläisen kulttuurin parhaita puolia. Urheilun ystäville Manchester Unitedin kotikatsomo on ehdoton vierailukohde ja sen vieressä sijaitseva kulttuurikeskus Lowry taas viehättää näyttelyillään, teatteritarjonnallaan ja kahviloillaan.

Kaupungin laaja ravintolatarjonta miellyttää vaativaakin gastronomian ystävää. Myös paikallisten keskuudessa suosittua pubiruokaa kannattaa kokeilla, samalla pääsee sisälle paikalliseen tunnelmaan. Englantilainen katumuoti ja perinteisten tavaratalojen kattavat vaateosastot kaupungin keskustassa pitävät ostoksista innostuneet kiireisinä, ja ostospaikat levittäytyvät myös kaupungin kävelykujien varsille.

Matka kaupungin keskustaan

Lennot Helsingistä Manchesteriin saapuvat Manchesterin lentoasemalle, joka sijaitsee noin 17 kilometrin päässä keskustasta lounaaseen. Liikkuminen kentältä keskustaan sujuu helposti joko junalla, bussilla tai taksilla. Junat kulkevat noin 10 minuutin välein lentokentän ja keskustan välillä ja matka kestää noin 20 minuuttia. Kentältä on mahdollista hypätä myös bussiin, jotka liikennöivät eri puolille Manchesteria sekä myös muihin kaupunkeihin. Lentokentältä Manchesteriin ja sen lähialueille liikennöivät esimerkiksi bussit numero 200, 199, 18/18a ja 43. Lentokentältä on nyt mahdollisuus matkustaa keskustaan myös metrolla. Mikäli haluat liikkua kaupungin ympäristössä autolla, vuokraa kentältä henkilöauto, jonka varauksen voi tehdä etukäteen. Voit myös ottaa paikan päällä yhteyttä autonvuokrauspisteeseen. Manchesterin lentokentältä lähialueille voi myös ottaa taksin tai halutessaan jopa limusiinin.

Muita kiinnostavia reittejä