Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Helsinki–Manchester

Viime hetken lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Manchester

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Manchester
ke, 24 huhtik. HEL - MAN
ke, 24 huhtik. MAN - HEL
262€
Hinta/matkustaja
Helsinki Manchester
ma, 29 huhtik. HEL - MAN
72€
Hinta/matkustaja
Helsinki Manchester
ma, 29 huhtik. HEL - MAN
to, 02 toukok. MAN - HEL
185€
Hinta/matkustaja
Helsinki Manchester
pe, 03 toukok. HEL - MAN
su, 05 toukok. MAN - HEL
230€
Hinta/matkustaja
Helsinki Manchester
to, 09 toukok. HEL - MAN
la, 11 toukok. MAN - HEL
266€
Hinta/matkustaja
Helsinki Manchester
ma, 13 toukok. HEL - MAN
ke, 15 toukok. MAN - HEL
207€
Hinta/matkustaja

Reittitiedot

Elinkustannustason vertailu

Juna Paikallinen, yksisuuntainen lippu
25% Junamatkat kohteessa Manchester ovat 25 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.
Helsinki 3,1€
Manchester 2,34€
Ateria Keskihintainen ravintola
17% Keskimääräinen ateria on 17 % kalliimpi kohteessa Manchester kuin kohteessa Helsinki.
Helsinki 15€
Manchester 17,53€
Vaihtokurssi
1 EUR = 0.87 GBP
1 GBP = 1.17 EUR
Tarkistettu viimeksi 17 huhtikuuta 2024
Etäisyys: 1797 kms
Helsinki lentoasemat
Helsinki Vantaa (HEL) Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Helsinki Malmi (HEM) Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Manchester lentoasemat
Manchester International (MAN) Etäisyys kaupungin keskustasta: 15 kms
Birmingham Intl (BHX) Etäisyys kaupungin keskustasta: 119 kms
Liverpool John Lennon (LPL) Etäisyys kaupungin keskustasta: 44 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Helsinki on kiehtovat kaupunki kaikkina vuodenaikoina. Historiallisiin kivijalkakortteleihin nousseet trendikkäät ravintolat houkuttelevat syömään, ja kesäkuukausina kaupunki paljastaa toiset kasvonsa lukemattomissa kesätapahtumissa. Kaupungin nykyaikaisella lentokentällä käytetään huippuosaamista ja -teknologiaa, joiden ansiosta Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta kulkee sujuvasti 17 miljoonaa matkustajaa vuodessa. 60 vuotta vanha lentokenttä on uudistanut ilmettään laajennuksien yhteydessä ja se on saanut kiitosta toimivasta kokonaisuudesta. Lentoasema on tärkeä lentoliikenteen solmukohta esimerkiksi Euroopan ja Aasian välillä, ja kenttä muodostuu kahdesta terminaalista.

Nykyaikaiselle kentällä operoi 33 eri lentoyhtiötä ja sieltä matkustetaan 130 eri kohteeseen, esimerkiksi Helsingistä Manchesteriin suorat lennot lähtevät Helsinki-Vantaalta. Palkitulla lentokentällä on panostettu avaruuteen ja hyviin palveluihin, ja aika kuluu kentällä miellyttävästi korkeatasoisissa ravintoloissa ja hyvin varustetuissa liikkeissä.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä keskustasta, Vantaalla. Matkaa kentältä Vantaan keskustaan on noin 5 kilometriä. Halvat lennot Helsingistä Manchesteriin ja moniin muihin Euroopan kaupunkeihin eivät ruuhkauta kentälle suuntautuvaa joukkoliikennettä, sillä vaihtoehtoja on paljon. Lentokentälle pääsee helposti Helsingin keskustasta paikallisbussilla tai rautatieasemalta liikennöivällä Finnair City Bus -lentokenttäbussilla. Myös muualta Suomesta saapuvista linja-autoista monet kulkevat lentokentälle. Vuonna 2015 avautunut lähijunayhteys Helsingin ja kentän välillä on näppärä, sillä sen junan liikennöintiin eivät vaikuta liikenteen ruuhkahuiput.

Oman auton voi pysäköidä lentokentän maksullisiin parkkihalleihin odottamaan matkalta paluuta. Voit myös käyttää taksia, ja matkailijoilla on myös mahdollisuus käyttää edullista kimppataksi palvelua lentoasemalle. Läheisiin lentokenttähotelleihin on tarjolla useimmiten maksuton kuljetus.

Matka kohteeseen Manchester

Manchesterin kaupunki antaa matkailijalle piristysruiskeen. Nuorekas ja eläväinen kaupunki tarjoaa vierailleen monipuolisen mahdollisuuden yhdistellä urheilua, museoita, perinteisiä pubeja ja ostoksia. Kaupungissa riittää näkemistä pidemmällekin lomalle. Sympaattinen englantilaiskaupunki henkii ystävällisyyttä ja brittiläisen kulttuurin parhaita puolia. Urheilun ystäville Manchester Unitedin kotikatsomo on ehdoton vierailukohde ja sen vieressä sijaitseva kulttuurikeskus Lowry taas viehättää näyttelyillään, teatteritarjonnallaan ja kahviloillaan.

Kaupungin laaja ravintolatarjonta miellyttää vaativaakin gastronomian ystävää. Myös paikallisten keskuudessa suosittua pubiruokaa kannattaa kokeilla, samalla pääsee sisälle paikalliseen tunnelmaan. Englantilainen katumuoti ja perinteisten tavaratalojen kattavat vaateosastot kaupungin keskustassa pitävät ostoksista innostuneet kiireisinä, ja ostospaikat levittäytyvät myös kaupungin kävelykujien varsille.

Matka kaupungin keskustaan

Lennot Helsingistä Manchesteriin saapuvat Manchesterin lentoasemalle, joka sijaitsee noin 17 kilometrin päässä keskustasta lounaaseen. Liikkuminen kentältä keskustaan sujuu helposti joko junalla, bussilla tai taksilla. Junat kulkevat noin 10 minuutin välein lentokentän ja keskustan välillä ja matka kestää noin 20 minuuttia. Kentältä on mahdollista hypätä myös bussiin, jotka liikennöivät eri puolille Manchesteria sekä myös muihin kaupunkeihin. Lentokentältä Manchesteriin ja sen lähialueille liikennöivät esimerkiksi bussit numero 200, 199, 18/18a ja 43. Lentokentältä on nyt mahdollisuus matkustaa keskustaan myös metrolla. Mikäli haluat liikkua kaupungin ympäristössä autolla, vuokraa kentältä henkilöauto, jonka varauksen voi tehdä etukäteen. Voit myös ottaa paikan päällä yhteyttä autonvuokrauspisteeseen. Manchesterin lentokentältä lähialueille voi myös ottaa taksin tai halutessaan jopa limusiinin.