Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Helsinki–Napoli

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen Napoli

Viime hetken lennot kohteeseen Napoli

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Napoli
pe, 15 joulukuuta HEL - NAP
ma, 18 joulukuuta NAP - HEL
316€
Hinta/matkustaja
Helsinki Napoli
to, 22 helmikuuta HEL - NAP
163€
Hinta/matkustaja
Helsinki Napoli
ti, 05 joulukuuta HEL - NAP
la, 09 joulukuuta NAP - HEL
253€
Hinta/matkustaja
Helsinki Napoli
ma, 11 joulukuuta HEL - NAP
to, 14 joulukuuta NAP - HEL
292€
Hinta/matkustaja
Helsinki Napoli
to, 21 joulukuuta HEL - NAP
pe, 22 joulukuuta NAP - HEL
640€
Hinta/matkustaja
Helsinki Napoli
ma, 25 joulukuuta HEL - NAP
pe, 29 joulukuuta NAP - HEL
484€
Hinta/matkustaja

Reittitiedot

Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Napoli matkasi suunnitteluun.

Elinkustannustason vertailu

Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
60%

Junamatkat kohteessa Napoli ovat 60 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
3,1€
Napoli
1,3€
Ateria
Keskihintainen ravintola
10%

Keskimääräinen ateria on 10 % kalliimpi kohteessa Napoli kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
14€
Napoli
15€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
30%

Taksimatka kohteessa Napoli on 30 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
6,95€
Napoli
5€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
57%

Kahvi kohteessa Napoli on 57 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,42€
Napoli
1,88€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Napoli lentoasemat
 • ( Capodichino (NAP)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 5 kms
K Etäisyys: 2271 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Helsinki on trendikäs kaupunki Suomenlahden rannalla. Matkailijoille on kaupungissa paljon nähtävää ympäri vuoden, mutta erityisesti kesällä tämä Itämeren rantakaupunki herää eloon. Helsinkiin pääsee helposti niin ulkomailta kuin monista suomalaiskaupungeistakin ilmateitse. Helsinki-Vantaan lentoasema on sijoitettu kaupungin ulkopuolelle, Vantaan kaupunkiin, ja se sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Vantaan Tikkurilasta. Helsingin keskustasta lentokentälle kertyy matkaa noin 18 kilometriä. Lentoasema koostuu kahdesta terminaalista, jotka sijaitsevat lähellä toisiaan, ja liikkuminen terminaalista toiseen onnistuu kätevästi myös sisäkautta. Halvat lennot Helsingistä Napoliin lähtevät joko terminaalista T1 tai T2, riippuen lentoyhtiöstä. Turvatarkastuksen jälkeen kentällä on herkutella kentän lukuisissa ravintoloissa ja kahviloissa tai tehdä viime hetken ostoksia.

Matka lentoasemalle Helsinki

Halvat lennot Helsingistä Napoliin lähtevät Suomen päästä Helsinki-Vantaan lentokentältä, jonne on loistavat yhteydet kaupungin keskustasta. Kentälle vie esimerkiksi keskustan pääjuna-asemalta lähtevä lähijuna. Kaukoliikenteen junilla Helsinkiin saapuvat voivat vaihtaa lentokenttäjunaan esimerkiksi Pasilassa tai Tikkurilassa. Jos saavut kentälle omalla autolla, syötä navigaattoriin osoitteeksi "Helsinki-Vantaan lentoasema". Pysäköintialueelle pääsee seuraamalla sinisiä P-opasteita vasenta kaistaa pitkin. Pysäköintitalojen taksat vaihtelevat sen mukaan, millä etäisyydellä ne ovat terminaaleista. Pysäköintialueiden ja terminaalien välillä kulkee ilmainen bussiyhteys.

Junayhteys lentoaseman ja Helsingin keskustan välillä toimii I ja P-junilla. Myös rautatieasemalta lähtevät linja-autot, kuten Finnair City Bus -lentokenttäbussi ja seutuliikenteen bussi 615, vievät kätevästi lentoasemalle. Yöaikaan paras vaihtoehto lienee taksi, vaikka myös yöbusseilla 415N ja 562N pääsee paikalle. Tarkista linja-autojen aikataulut etukäteen.

Matka kohteeseen Napoli

Helsingistä Napoliin suorat lennot eivät kuulu Helsinki-Vantaalta lentävien lentoyhtiöiden normaalitarjontaan, ja yhden välilaskun kanssa matka-aika kaupunkiin on alkaen noin viisi tuntia. Kaupunkiin on kuitenkin mahdollista lentää hyvinkin edullisesti, ja Napoliin päästessä aikaa kannattaa viettää myös kaupungin rajojen ulkopuolella, mikäli aikataulut sen sallivat. Alueella riittää ammennettavaa. Napolissa on näkemistä etenkin historian ja kulttuurin saralla sekä loistavia ravintoloita italialaisine herkkuineen testattavaksi. Pasta, pizza ja muut italialaiset perinneruuat kuuluvat loman ruokavalioon. Kaupunki sijaitsee kahden tulivuorialueen välissä, ja Napolista avautuukin hienot näkymät kuuluisalle Vesuviukselle sekä kauniille Napolinlahdelle. Napoli tarjoaa mainiot ostosmahdollisuudet aina arvokkaista merkkivaatteista edullisiin markkinoihin ja toreihin. Kaupungin keskustassa on lukuisia turisti-infopisteitä, joista saa karttoja ja tietoa markkinoiden sijainnista ja aukioloajoista.

Matka kaupungin keskustaan

Lennot Helsingistä Napoliin saapuvat Napoli–Capodichinon kansainväliselle lentoasemalle, normaalisti terminaaliin 1:n, joka on lentokentän pääterminaali. Toinen terminaaleista on tilauslentojen käytössä. Napolin lentoaseman terminaalit sijaitsevat kävelyetäisyydellä toisistaan. Matkalaukkujen noutopaikka ja uloskäynti on selvästi merkitty, eli kentällä on helppo navigoida. Napolin lentokentältä helpoin kuljetus hotellille on taksi tai linja-auto. Taksit odottavat matkustajia saapuvien lentojen aulan edessä. Matkan hinta riippuu siitä, mihin päin Napolia matkaaja on suuntaamassa. Matkaa lentokentältä keskustaan on seitsemisen kilometriä, mikä taittuu linja-autolla noin 20 minuutissa. Napolin lentokentältä voi myös vuokrata auton, mutta vuokra-autoja ei voi suositella kaupunkialueella liikkumiseen, sillä liikenne on tottumattomalle kuskille hektistä ja kapeat kadut ruuhkautuvat helposti.

Muita kiinnostavia reittejä