Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Lennot Helsinki–Napoli

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennä kohteeseen Napoli alkaen 160€

Näe Napoli viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö pe, 06 elokuuta Menopaluu pe, 13 elokuuta
HEL Helsinki
NAP Napoli
menopaluu alkaen 179€
Lähtö ma, 23 elokuuta Menopaluu pe, 27 elokuuta
HEL Helsinki
NAP Napoli
menopaluu alkaen 160€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Napoli matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
60%

Junamatkat kohteessa Napoli ovat 60 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
2,8€
Napoli
1,2€
Ateria
Keskihintainen ravintola
20%

Ateria kohteessa Napoli on 20 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
13€
Napoli
10€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
28%

Taksimatka kohteessa Napoli on 28 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
5,9€
Napoli
4,25€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
65%

Kahvi kohteessa Napoli on 65 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
3,99€
Napoli
1,38€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Napoli lentoasemat
 • ( Capodichino (NAP)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 5 kms
K Etäisyys: 2271 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Helsinki on trendikäs kaupunki Suomenlahden rannalla. Matkailijoille on kaupungissa paljon nähtävää ympäri vuoden, mutta erityisesti kesällä tämä Itämeren rantakaupunki herää eloon. Helsinkiin pääsee helposti niin ulkomailta kuin monista suomalaiskaupungeistakin ilmateitse. Helsinki-Vantaan lentoasema on sijoitettu kaupungin ulkopuolelle, Vantaan kaupunkiin, ja se sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Vantaan Tikkurilasta. Helsingin keskustasta lentokentälle kertyy matkaa noin 18 kilometriä. Lentoasema koostuu kahdesta terminaalista, jotka sijaitsevat lähellä toisiaan, ja liikkuminen terminaalista toiseen onnistuu kätevästi myös sisäkautta. Halvat lennot Helsingistä Napoliin lähtevät joko terminaalista T1 tai T2, riippuen lentoyhtiöstä. Turvatarkastuksen jälkeen kentällä on herkutella kentän lukuisissa ravintoloissa ja kahviloissa tai tehdä viime hetken ostoksia.

Matka lentoasemalle Helsinki

Halvat lennot Helsingistä Napoliin lähtevät Suomen päästä Helsinki-Vantaan lentokentältä, jonne on loistavat yhteydet kaupungin keskustasta. Kentälle vie esimerkiksi keskustan pääjuna-asemalta lähtevä lähijuna. Kaukoliikenteen junilla Helsinkiin saapuvat voivat vaihtaa lentokenttäjunaan esimerkiksi Pasilassa tai Tikkurilassa. Jos saavut kentälle omalla autolla, syötä navigaattoriin osoitteeksi "Helsinki-Vantaan lentoasema". Pysäköintialueelle pääsee seuraamalla sinisiä P-opasteita vasenta kaistaa pitkin. Pysäköintitalojen taksat vaihtelevat sen mukaan, millä etäisyydellä ne ovat terminaaleista. Pysäköintialueiden ja terminaalien välillä kulkee ilmainen bussiyhteys.

Junayhteys lentoaseman ja Helsingin keskustan välillä toimii I ja P-junilla. Myös rautatieasemalta lähtevät linja-autot, kuten Finnair City Bus -lentokenttäbussi ja seutuliikenteen bussi 615, vievät kätevästi lentoasemalle. Yöaikaan paras vaihtoehto lienee taksi, vaikka myös yöbusseilla 415N ja 562N pääsee paikalle. Tarkista linja-autojen aikataulut etukäteen.

Matka kohteeseen Napoli

Helsingistä Napoliin suorat lennot eivät kuulu Helsinki-Vantaalta lentävien lentoyhtiöiden normaalitarjontaan, ja yhden välilaskun kanssa matka-aika kaupunkiin on alkaen noin viisi tuntia. Kaupunkiin on kuitenkin mahdollista lentää hyvinkin edullisesti, ja Napoliin päästessä aikaa kannattaa viettää myös kaupungin rajojen ulkopuolella, mikäli aikataulut sen sallivat. Alueella riittää ammennettavaa. Napolissa on näkemistä etenkin historian ja kulttuurin saralla sekä loistavia ravintoloita italialaisine herkkuineen testattavaksi. Pasta, pizza ja muut italialaiset perinneruuat kuuluvat loman ruokavalioon. Kaupunki sijaitsee kahden tulivuorialueen välissä, ja Napolista avautuukin hienot näkymät kuuluisalle Vesuviukselle sekä kauniille Napolinlahdelle. Napoli tarjoaa mainiot ostosmahdollisuudet aina arvokkaista merkkivaatteista edullisiin markkinoihin ja toreihin. Kaupungin keskustassa on lukuisia turisti-infopisteitä, joista saa karttoja ja tietoa markkinoiden sijainnista ja aukioloajoista.

Matka kaupungin keskustaan

Lennot Helsingistä Napoliin saapuvat Napoli–Capodichinon kansainväliselle lentoasemalle, normaalisti terminaaliin 1:n, joka on lentokentän pääterminaali. Toinen terminaaleista on tilauslentojen käytössä. Napolin lentoaseman terminaalit sijaitsevat kävelyetäisyydellä toisistaan. Matkalaukkujen noutopaikka ja uloskäynti on selvästi merkitty, eli kentällä on helppo navigoida. Napolin lentokentältä helpoin kuljetus hotellille on taksi tai linja-auto. Taksit odottavat matkustajia saapuvien lentojen aulan edessä. Matkan hinta riippuu siitä, mihin päin Napolia matkaaja on suuntaamassa. Matkaa lentokentältä keskustaan on seitsemisen kilometriä, mikä taittuu linja-autolla noin 20 minuutissa. Napolin lentokentältä voi myös vuokrata auton, mutta vuokra-autoja ei voi suositella kaupunkialueella liikkumiseen, sillä liikenne on tottumattomalle kuskille hektistä ja kapeat kadut ruuhkautuvat helposti.

Muita kiinnostavia reittejä